Nazilli Belediyespor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Nazilli Belediyespor\'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da, ligde 6 hafta sonra galip gelmenin mutluluğu yaşanıyor.

06.04.2015 16:37

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, ligde 6 hafta sonra galip gelmenin mutluluğu yaşanıyor.

Kendi evinde konuk ettikleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 devirerek üzerlerinde ki şanssızlığı kırdıklarını ifade eden siyah beyazlı kulübün teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, ligin sonunda play off oynayan takımın kendileri olacağını iddia etti. Ertem, "İki takım adına da çok önemli bir 90 dakikaydı. Zorlu bir rakibe karşı bir mücadele verdik. Rakibimiz Diyarbakır'da ikinci devre itibari ile çok iyi bir performans yakalamıştı. Karşılaşmanın 60. dakikasına kadar sahada istediğini yapan bir Nazilli Belediyespor vardı. Pas oyununu çok iyi uyguladık. Maçı daha erken koparabilirdik ama ikinci yarıda rakip tesadüf bir gol buldu. Golü yedikten sonra hiç telaş yapmadan, soğukkanlı bir şekilde mücadelemizi sürdürdük. Yapmış olduğumuz değişikliklerde galibiyette büyük rol oynadı. 6 haftadır galibiyet yüzü göremiyorduk. İyi oynamamıza rağmen bunu sonuca yansıtamıyorduk. Bu maçla birlikte üzerimizde ki şanssızlığımızı kırdık. Oynanan hem iyi oyun ve hem de 3 puan bizi mutlu etti. Artık 4 tane final maçımız kaldı. Biz son maçımızın son saniyesine kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Sezon boyunca gösterdiğimiz mücadelenin ve verdiğimiz emeklerin karşılığını play off oynayarak almak istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement