Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, hafta sonunda Konya Anadolu Selçukluspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

01.10.2015 14:32

AYDIN (AA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, hafta sonunda Konya Anadolu Selçukluspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

AA muhabirine yaptığı açıklamada Ertem, kendi evlerinde haftasonu oynayacakları maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürdüklerini belirtti.

Rakibinin iyi tanıdıklarını, teknik heyetin rakibin zayıf ve güçlü yönlerini antrenmanlarda futbolculara belletiklerini kaydeden Ertem, "Oyuncularımıza kendilerinden istediklerimizi aktardık. Tek üzücü olan şey seyircimizden yoksun olarak mücadele edeceğiz. Fakat artık galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Selçukluspor maçını kazanarak ligde yeni bir sayfa açmak istiyoruz" dedi.

Ertem, Fethiyespor maçındaki olaylar nedeniyle üç maç seyircisiz oynamalarının moral motivasyonu açısından büyük handikap olacağını, bu tarz olayların bir daha tekrarlanmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement