Nazilli'de Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdı

Nazilli\'de Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdı

Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerinin ilçe içerisinde başlattıkları plakasız motosiklet operasyonunda sürücülere ceza yağdı.

14.10.2014 16:07

Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerinin ilçe içerisinde başlattıkları plakasız motosiklet operasyonunda sürücülere ceza yağdı.

Motosiklet kontrollerinin başlamasından itibaren yaralamalı motosiklet kazalarında yüzde 90 azalma görüldüğü belirtildi. İlçede son on gün içerisinde trafik ekiplerinin değişik bölgelerde yapmış oldukları uygulamalarda 2 bin 84 motosiklet kontrol edilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan 458 motosiklet trafikten men edildi. Toplamda ise 954 motosiklet sürücüsüne 309 bin 932 TL para cezası uygulandığı açıklandı.

Özellikle halkımızın yoğun olduğu Uzun çarşı ve çevresi ile birlikte Kıbrıs Caddesinde vatandaşların yaya olarak çocukları ile alışveriş yapamaz oldukları yönünde şikayetlerin artması ile çalışmalara başladıklarını söyleyen Mehmet Ali Berksoy; "Bizde İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Toplum Destekli Büro Amirliğimize bağlı ekiplerimiz aracılığı ile broşür ve afişlerle halkımızı bilinçlendirmeye çalıştık. Ardından da ilçe trafik komisyonu olarak önemli kararlar aldık. Şu anda da aldığımız bu kararlar doğrultusunda trafik ekiplerimiz belirtilen bölgelerde ve ilçe içerisinde her gün kontrollerini de sürdürüyorlar. Tescilsiz, sürücü belgesiz ve kasksız motosiklet kullananlara göz açtırmayacağız. Bu konuda vatandaşımızdan destek ve kurallara uyma yönünde de yardımlarını bekliyoruz. Kontrollerimize başladığımızdan buyana da ilçe içerisinde meydana gelen motosiklet trafik kazalarında da yüzde doksan bir azalma görüldü. Daha önce hemen hemen her gün yaralamalı 3-4 motosiklet kazası meydana geliyordu. Şimdi ise motosiklet kazaları yok denecek kadar azaldı" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Motosiklet Sürücülerine Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement