Nazilli'de Olaylı Maç: 4 Yaralı - Son Dakika
Spor

Nazilli'de Olaylı Maç: 4 Yaralı

Nazilli\'de Olaylı Maç: 4 Yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde oynanan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakası öncesi iki grup taraftarın sözlü tartışması, taşlı sopalı kavgaya dönüştü.

08.03.2015 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde oynanan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakası öncesi iki grup taraftarın sözlü tartışması, taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Nazilli Belediyespor- Altay karşılaşması öncesi ve sonrası çıkan olaylarda 1'i polis 4 kişi yaralandı.

Ege derbisi olarak değerlendirilen Nazilli Belediyespor karşılaşmasına takımlarını desteklemek için gelen yaklaşık 400 Altaylı taraftar ile ev sahibi ekibin taraftarları arasında ilçe stadı önünde sözlü tartışmayla başlayan gerginlik, bir anda kavgaya dönüştü. Ellerinde bira şişeleriyle karşılaşmaya gelen Altay taraftarlarının stat önünde tekme, tokat saldırısı sırasında yüzüne bira şişesi isabet eden 19 yaşındaki Nazilli Belediyespor taraftarı Veysel Çetin ile tartışmalar ve polis müdahalesi sırasında yaralanan Tarık Özyıldız ve Engin İbrahim Öztürk isimli Altay taraftarları hastanede tedavi altına alındı. Erhan Öztürk isimli taraftar ise karşılaşmanın 2. dakikasında aşırı alkol nedeniyle tansiyon düşüklüğü tanısıyla sahada hazır bulunan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Stat içinde ve çevresinde görevli güvenlik güçleri, kavga eden Altay grubuna cop ve biber gazı kullanarak dağıttı. Olaylar sırasında ise bir polis memuru, havaya ateş açtı. Alkollü oldukları öne sürülen Altaylı taraftarlardan bazılarının çevredeki araçlara ve binalara zarar verdiği gözlendi. Maç sonunda ise 400 Altaylı taraftarın ilçeden çıkışına polis eşlik etse de, 6 kez Denizli-Aydın karayolunu durduran taraftarların yoldan geçen vatandaşlara taş, sopa ve bira şişesi atması tepkiyle karşılandı. Olayların sonunda ise M.E. isimli bir polis memurunun ise ayağında meydana gelen kesik nedeniyle yaralandığı ve Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. Karşılaşma öncesi Altay taraftarının ilçe girişinde aranmaması ve ilçe merkezine kadar önlemsiz giriş yapmaları ise polis ekiplerinin yetersiz ve geç müdahalesi olarak değerlendirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nazilli'de Olaylı Maç: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement