Nazilli'de Zabıta Eğitim Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Zabıta Eğitim Semineri Düzenlendi

Nazilli\'de Zabıta Eğitim Semineri Düzenlendi

Nazilli Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından hazırlanan ’Zabıta Eğitim Semineri’, Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

14.08.2015 17:10

Nazilli Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Zabıta Eğitim Semineri', Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Erkan Özdemir'in Zabıta Eğitimi ve Yönetmeliği hakkında eğitim semineri verilmesi konusundaki girişimleri sonucu Nazilli Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğünce eğitim semineri yapılması için çalışmalar başlatıldı ve insan kaynakları müdürlüğünün hazırladığı program neticesinde zabıta personeline eğitim semineri düzenlendi.

Ege Belediyeler Birliği Mevzuat ve Eğitim Danışmanı Sedat Turan tarafından saat 10.00-17.00 arasında zabıta eğitimi ile ilgili seminer verildi. Nazilli Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Ege Belediyeler Birliği Yerinde Eğitim Projesi uygulaması kapsamında gerçekleştirilen eğitim seminerine, Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Erkan Özdemir, zabıta komiserleri, Nazilli, Sultanhisar, Buharkent ve Çine Belediyelerinde görev yapan zabıta personeli de katıldı.

Seminerde; -Belediye zabıta yönetmeliğiyle ilgili temel ve istatistiki bilgiler, -Belediye zabıtasının görev, yetki ve sorumlulukları, -Belediye zabıtaları tarafından 5326 sayılı kabahatler kanunu uygulamaları, -2015 yılının ikinci yarısında belediye zabıtasınca uygulanacak olan idari para cezası miktarları konularında eğitim verildi ve seminer sonunda, eğitim konularıyla ilgili karşılıklı soru-cevap uygulamaları yapıldı.

Zabıta Eğitim Semineri hakkında açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Ege Belediyeler Birliği yerinde eğitim proje kapsamında düzenlenen konferanslar zabıta personeli için çok eğitici ve öğretici olmaktadır. Bu eğitimler sayesinde ilgili personel, görev, yetki ve sorumlulukları konusunda daha donanımlı bir hale gelerek, hem halka hizmet noktasında ve hem de kendi özlük hakları konusunda bilinçlendirilmiş olmaktadırlar. Dolayısı ile de hizmet kalitesi yükselmektedir. Bu sebeple eğitim faaliyetlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir."dedi.

Zabıta Eğitim Semineri sonunda eğitimi veren Ege Belediyeler Birliği Mevzuat ve Eğitim Danışmanı Sedat Tuna'ya Nazilli Belediyesi İnsan Kaynakları Müdür Vekili Yıldıray Topaloğlu çiçek buketi takdim ederek zabıtalara verdiği eğitici bilgiler için teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Zabıta Eğitim Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement