Nazilli Fırıncının Katil Zanlısı Adliyeye Sevkedildi - Son Dakika
Güncel

Nazilli Fırıncının Katil Zanlısı Adliyeye Sevkedildi

Nazilli Fırıncının Katil Zanlısı Adliyeye Sevkedildi

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, fırıncı Hakan F.'yi (Fidan) (26) ekmek dağıtım aracıyla giderken otomobiliyle takip edip, tabancayla ateş ederek öldürdüğü ileri sürülen çay bahçesi işletmecisi O.A. (27), polisin düzenlediği operasyonla saklandığı bağ evinde yakalandı.

20.09.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, fırıncı Hakan F.'yi (Fidan) (26) ekmek dağıtım aracıyla giderken otomobiliyle takip edip, tabancayla ateş ederek öldürdüğü ileri sürülen çay bahçesi işletmecisi O.A. (27), polisin düzenlediği operasyonla saklandığı bağ evinde yakalandı. Polis, O.A.'nın yanındaki ev sahibi R.A. (Raşit Aydın) (26) ile U.D (Ufuk Deniz) (31) ve hakkında yakalama kararı bulunan F.B.'yi (Ferhat Bayram) (22) de gözaltına aldı. Zanlılar işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi. Aşağı Yakacık Mahallesi'nde fırın işleten Hakan F.'ye geçen 18 Eylül'de, saat 00.30 sıralarında, ekmek dağıtımı yaptığı 09 R 5848 plakalı hafif ticari aracıyla giderken, Aydın- Denizli Karayolunun Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı yakınlarında, 09 ADZ 19 plakalı yeşil renkli bir otomobilden ateş açıldı. Sol cama isabet eden 9 milimetre çapındaki 3 kurşun, Hakan F.'nin sol kürek kemiğinin altından isabet etti. Sağ şeride yanaştırabildiği aracın kapısını açan Hakan F. yola düştü. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine giden 112 ekibi, Hakan F.'yi ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Doktorların müdahalelerine rağmen Hakan F. kurtarılamadı.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri inceleyen polis,Hakan F.'yi takip edip öldüren kişinin, aralarında alacak yüzünden husumet bulunan çay ocağı işletmecisi O.A. olduğunu belirledi. Hakan F.'ye ateş açılan otomobilin de O.A.'nın üzerine kayıtlı olduğu tespit edildi. Şehrin giriş ve çıkışlarında önlem alan polis, O.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı. O.A.'nın Çapahasan Mahallesi'ndeki iki odalı bir bağ evinde kaldığını tespit eden polis, operasyon düzenledi.

Evin etrafını saran polis, O.A.'yı suç aleti tabancayla yakalayıp, gözaltına aldı. O.A.'nın yanındaki evsahibi R.A. (Raşit Aydın) (26) ile U.D (Ufuk Deniz) (31) ve hakkında yakalama kararı bulunan F.B. (Ferhat Bayram) (22) de gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 13 içimlik olarak hazırlanmış esrar ve eroin kullanırken yararlanılan düzenek ele geçirildi. A.O.'nun polisteki ifadesinde sadece "Ben öldürmedim" dediği öğrenildi.

O.A.'nın iddiaya göre; cinayetten birkaç ay önce, uyuşturucu satarak parasını alamadığı Hakan F.'nin erkek kardeşi E.F 'yi silah zoruyla dağa çıkarıp, burada uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yaptığı iddia edildi. E.F. ve öldürülen ağabeyi Hakan F.'nin savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine gözaltına alanına O.A.'nın ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. O.A.'nın serbest bırakılmasının ardından Hakan F.'nin savcılığa tekrar gidip, "Başımıza bir şey gelirse O.A. sorumludur" diye dilekçe verdiği de ortaya çıktı. Cinayetten bir ay önce de Hakan F.'nin aracıyla O.A.'ya çarpıp, yaralanmasına neden olduğu da öğrenildi.

Polisteki işlemlerin tamamlanmasının ardından dört şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Fırıncının Katil Zanlısı Adliyeye Sevkedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement