Nazilli Minikler Enis Talas'a Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Minikler Enis Talas'a Hayran Kaldı

Nazilli Minikler Enis Talas\'a Hayran Kaldı

Ünlü İllüzyonist ve Mentalist Enis Talas, birbirinden güzel numaralarını Nazilli Özel Yunuslar Anaokulundaki minik öğrenciler için yaptı.

10.04.2014 19:14

Ünlü İllüzyonist ve Mentalist Enis Talas, birbirinden güzel numaralarını Nazilli Özel Yunuslar Anaokulundaki minik öğrenciler için yaptı.

Talas'ın yaptığı numaralar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen minikler, keyifli dakikalar yaşadı. Sihir şovun temel amacının çocuklara gerçekte sihir olmadığını göstermek olduğunu dile getiren Enis Talas, illüzyonun eğlenceli ama şaşırtan bir sanat olduğunu anlatmak olduğunu söyledi.

Arslanlı Kır Düğün Salonunda gerçekleşen etkinlikte başarılı İllüzyonist Enis Talas, kesilen ipi birleştirme, kurdeleleri el değmeden birbirine bağlama, ellerini bağlayan ipten kurtulma gibi numaralar yaptı. Sayfaları boş olan boyama kitabını, öğrencilerin de düşünce gücüyle önce hayvan resimleri, ardından hayvan resimlerinin rengarenk boyalı olduğu sayfalara çeviren Talas, öğrencileri bir hayli şaşırttı. Numaralarını yaparken minikleri eğitici bilgiler de veren Talas, süt numarasıyla adeta minikleri büyüledi. Talas, elindeki ağzına kadar süt dolu olan bardağı, diğer elinden emerek içti. Minikleri de gösterisine zaman zaman konuk eden Talas, miniklere tanımadıkları yabancı kişilerden hiçbir şey almamaları konusunda uyarısını da kendisine has gösterisi ile gerçekleştirdi. Evde ailelerin çocuklara söylediği yasakları ve uyarıları ilizyon eşliğinde eğlenceli ve mizahi olarak dile getiren Talas, minikleri kendine hayran bıraktı.

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNE DAVET

Özel Yunuslar Anaokulu Kurum Müdürü Nursen Dankı, sihirbazlık gösterilerinin öğrencilerin büyük ilgisini çektiğini belirtirken, hayal güçlerini geliştirmeye de önemli bir katkısının olduğunu söyledi. Kurum Müdürü Dankı, bu tarz etkinliklerinin devam edeceğini belirterek tüm öğrenci velilerini ve Nazillilileri, 23 Nisan 2014 günü saat 12.00-18.00 saatleri arasında Arslanlı Kır Düğün Salonunda gerçekleşecek olan 23 Nisan Çocuk şenliklerine davet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Minikler Enis Talas'a Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement