Necmi Kadıoğlu: "Durmayacağız, "Yola Devam Edeceğiz" - Son Dakika
Güncel

Necmi Kadıoğlu: "Durmayacağız, "Yola Devam Edeceğiz"

Necmi Kadıoğlu: "Durmayacağız, "Yola Devam Edeceğiz"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 1 dönüm üzerine inşa edilecek olan Esenyurt Belediyesi Öğretmenler Sosyal Tesisi’nin temelini attı.

15.03.2014 16:30

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 1 dönüm üzerine inşa edilecek olan Esenyurt Belediyesi Öğretmenler Sosyal Tesisi'nin temelini attı. Başkan Kadıoğlu, hizmetlere devam edeceklerini belirterek, "Durmayacağız, yola devam edeceğiz" dedi.

Esenyurt'ta yaşayan 3 bin öğretmenin her türlü sosyal faaliyetlerini yapabileceği 1 dönüm üzerine kurulacak olan Esenyurt Belediyesi Öğretmenler Sosyal Tesisi'nin temelleri atıldı. 3 kattan inşa edilecek olan tesiste; sosyal alanlar, kafeterya, konferans salonu, yönetim bölümü, bahçe ve yeşil alanlar bulunuyor. Tesisin temel atma törenini Esenyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Necmi Kadıoğlu öğretmenlerle birlikte attı.

Muhalefet çevresinin kendilerini seçime az bir süre kala yaptıkları açılışlardan dolayı eleştirdiğini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Bir yandan seçime gireceğiz, bir yandan da işimizi yapacağız. Durmayacağız, yola devam edeceğiz. Yapacak daha çok şeyimiz var" dedi.

Öğretmen mesleğinin kutsallığına dikkat çeken Kadıoğlu, belediye olarak öğretmenlere her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kadıoğlu, "Burası öğretmen kardeşlerimize ait olsun. Gecikmiş bir şey, okullar daha önemli olduğu için okulları önceliğe aldık. Burasını da inşallah bu yaz bitirip, kendilerine tahsis edeceğiz" diye konuştu.

Esenyurt'un çok hızlı bir şekilde geliştiğini belirten Necmi Kadıoğlu, "Dünün Esenyurt'unu unutmayın" dedi.

Törenin sonunda Başkan Kadıoğlu, öğretmenlerle birlikte beton dökme butonuna basarak tesisin temelini attı. Kadıoğlu'na Eğitim-Sen üyeleri çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Necmi Kadıoğlu: 'Durmayacağız, 'Yola Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement