Neıl Young İçin Düzenlenen Partide Ünlü İsimler Dj'lik Yaptı - Son Dakika
Güncel

Neıl Young İçin Düzenlenen Partide Ünlü İsimler Dj'lik Yaptı

Neıl Young İçin Düzenlenen Partide Ünlü İsimler Dj\'lik Yaptı

Vodafone Red sponsorluğundaki Neıl Young konseri için düzenlenen partide ünlü isimler DJ'lik yaptı.

11.04.2014 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Vodafone Red'in sponsorluğunda 15 Temmuz'da İstanbul'daki ilk konserini verecek efsanevi rock müzisyeni Neil Young'ın şarkıları, Hard Rock Cafe İstanbul'da düzenlenen özel partide müzikseverlerle buluştu. İstanbul Film Festivali kapsamında gösterilen "Neil Young'ın Bavulundan Şarkılar" filminin akşamında düzenlenen "Neil Young İstanbul'da" partisinde Yekta Kopan, Aylin Aslım ve İKSV Genel Müdürü Görgün Taner gibi isimler DJ'lik yaptı.

5 Temmuz'da Vodafone Red sponsorluğunda, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ev sahipliğinde Türkiye'deilk konserini vermek üzere İstanbul'a gelecek olan efsanevi rock müzisyeni Neil Young'ın şarkıları, 9 Nisan gecesine damga vurdu. İstanbul Film Festivali kapsamında önce "Neil Young'ın Bavulundan Şarkılar" belgeselinin gösterimi yapıldı. 90 dakikalık filmde Neil Young'ın şarkılarına doyamayan müzikseverler ardından "Neil Young İstanbul'da" partisinde buluştu.

Ünlü yönetmen Jonathan Demme'in 2008 yapımı filmi "Neil Young'ın Bavulundan Şarkılar"ı izleyenler,Atlas Sineması'nı tamamıyla doldurdu.Müzikseverlerin büyük beğenisini toplayan belgesel film, Neil Young'ın Philadelphia'da 2006'da verdiği unutulmaz konserin hikayesini anlattı. Film gösterimi sonrasında Hard Rock Cafe'de buluşan müzikseverler, "Neil Young İstanbul'da" partisiyle eğlenmeyi sürdürdü. Özel partide Yekta Kopan, Aylin Aslım ve İKSV Genel Müdürü Görgün Taner gibi ünlü simalar konuk DJ olarak müzikseverlerin karşısına çıktı. Neil Young'ın sevilen parçalarına ek olarak yolu Neil Young'dan geçmişbirçok müzisyen ve grubun şarkıları partiye renk kattı. 15 Temmuz'daki Neil Young konserine bilet alan Red'liler de Vodafone Red'in özel davetlisi olarak partide eğlendi.

Türkiye'deki ilk konserini vermek üzere 15 Temmuz akşamı İstanbul'a gelecek olan Neil Young, Vodafone Red sponsorluğunda KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak. Son konserlerinde ilk dönem şarkılarına ağırlık vererek hayranlarını büyüleyen Neil Young, İstanbul'daki konserinde de müzikseverlere benzer bir program sunacak. Vodafone Red aboneleri, Neil Young konserinin biletlerine Vodafone Red'e özel %20 indirimle sahip olabiliyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konu hakkında şunları söyledi:

"Abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız, her şeyin en baştan tam olduğu Vodafone Red dünyasıyla uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanında birçok Red fırsatı sunuyoruz. Red'lilertarife dakikalarıyla yurt dışını arama, yurt dışında özgürce kullanım, aile indirimi, interneti diğer cihazlarıyla paylaştırma gibi hizmetler alırken, özel asistanlık ve mobil hizmet ekibiyle her an kolaylıklara ulaşıyor. Türkiye'nin dijital dönüşümü yolunda sürekli hizmet ve teknoloji yatırımları yaparken sosyal yatırımlarımızı da eşit derecede önemsiyoruz. İKSV'nin resmi iletişim sponsoru olarak IKSV ile birçok alanda ortak faydalar sunuyor, aktiviteler yapıyoruz. Salon IKSV'de 1 bilet alan Vodafone Red'liler ikinci biletlerini hediyemiz olarak alıyorlar. IKSV için geliştirdiğimiz mobil uygulamayla tüm sanatseverler IKSV etkinlikleri ile ilgili bilgilere kolayca ulaşıyorlar. Bu kapsamda yine Vodafone Red'le Neil Young konserine sponsor oluyoruz. Vodafone Red'lilerin %20 indirimli sahip olabileceği Neil Young konserini 15 Temmuz'da İstanbul'da gerçekleştirecek olmanın heyecanını duyuyoruz. Bu vesileyle herkesi Vodafone Red'in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Neıl Young İçin Düzenlenen Partide Ünlü İsimler Dj'lik Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement