Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Evlendi - Son Dakika
Magazin

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Evlendi

İki yıldır birbirine kavuşmayı bekleyen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti bu akşam nikah masasına oturdu.

08.07.2016 21:10  Güncelleme: 21:21

İki yıldır birlikte olan ve kavuşmak için gün sayan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, bu akşam Kanlıca'daki Ajia Otel'de nikah masasına oturdu.

NESLİHAN NİKAHTA 2 AYRI GELİNLİK GİYDİ

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, meslektaşı Neslihan Atagül ile hayatını birleştirdi. 200 kişinin katıldığı bir organizasyonla evlenen çifti bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı.Gelinin şahitleri Nazlı İmer Özbekar, Sevda Efe Boztepe ve Aslı Kızmaz; damadın şahitleri ise Önder Altunbaş ve Mustafa Avkıran oldu. Neslihan Atagül iki ayrı gelinlik giydi.

GELİN EVİ ÖNÜNDE ÇİFTETELLİ OYNADILAR

Nikah öncesi damat Kadir Doğulu, düğün günü, müstakbel eşi Neslihan Atagül'ü Bağcılar'daki babaevinden aldı. Düğün arabasının yanında sevinçle çifte telli oynayan ünlü çiftin mutlu halleri ortamda bulunanlara bayram havası yaşattı.

''YARIN HEMEN GELSİN''

Nikah öncesi Instagram hesabından nişanlısı Neslihan Atagül ile fotoğrafını paylaşan Kadir Doğulu, duygusal bir mesaj yayınladı.

Doğulu, fotoğrafını ''Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının hemen başlamasını dilersin… Yarın hemen gelsin!'' notuyla paylaştı.

İşte nikahtan ilk kareler:





Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Evlendi

Son Dakika Magazin Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement