Niğde Anne Cezaevine Gönderildi, Kızı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Niğde Anne Cezaevine Gönderildi, Kızı Toprağa Verildi

Niğde Anne Cezaevine Gönderildi, Kızı Toprağa Verildi

Anne cezaevine gönderildi, kızı toprağa verildi NİĞDE'de 3 aylık hamile olduğunu öğrendiği 17 yaşındaki bekar kızı Meryem Adıgüzel'i öldüren 36 yaşındaki anne Emine Adıgüzel tutuklandı.

13.06.2015 15:51

Anne cezaevine gönderildi, kızı toprağa verildi

NİĞDE'de 3 aylık hamile olduğunu öğrendiği 17 yaşındaki bekar kızı Meryem Adıgüzel'i öldüren 36 yaşındaki anne Emine Adıgüzel tutuklandı. Genç kızın cenazesi de toprağa verildi.

Selçuk Mahallesi'ndeki bir apartmanda oturan Emine Adıgüzel, iddiaya göre dün aynı apartmandaki komşu ziyaretinde, bir markette kasiyer olarak çalışan kızı Meryem ile tartışmaya başladı. Kızının 3 aylık hamile olduğunu öğrenen anne, 5'inci kattaki evlerine çıkıp tabancayla döndü ve Meryem Adıgüzel'e 5 el ateş etti. Ağır yaralanan Meryem Adıgüzel, vatandaşlar tarafından otomobille hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olayın ardından sinir krizi geçiren 5 çocuk annesi Emine Adıgüzel ise Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tedavisinin ardından gözaltına alınıp Sungurbey Polis Merkezi'nde sorgulanan Emine Adıgüzel, Niğde Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Niğde Adliyesi'ne sevk edilen anne Adıgüzel, nöbetçe mahkemece tutuklanarak Niğde Cezaevi'ne gönderildi.

Annesi tarafından 5 kurşunla öldürülen Meryem Adıgüzel için de Niğde Dışarı Camii'nde tören düzenlendi. Bir mermer fabrikasında işçi olarak çalışan baba Kadir Adıgüzel'in de katıldığı törenin ardından Meryem Adıgüzel'in cenazesi, Derbent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde Anne Cezaevine Gönderildi, Kızı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement