Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Çat Kapı Ev Ziyaretleri Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Çat Kapı Ev Ziyaretleri Yapıyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Çat Kapı Ev Ziyaretleri Yapıyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, günün büyük bölümünü halkla iç içe geçiriyor.

10.06.2016 11:28

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, günün büyük bölümünü halkla iç içe geçiriyor. Ramazan ayı nedeniyle gündüz saatlerinde esnaf ziyaretine çıkan Başkan Akdoğan, akşamları çat kapı ev ziyaretleri yapıyor. Niğde Belediyesi'nin açtığı iftar sofralarında yine vatandaşlarla bir araya gelen Akdoğan'ın makam odasının kapısı da sürekli açık bulunuyor. Böylece Başkan Akdoğan her gün binlerce vatandaşla bir araya geliyor.

Bir ayağı her zaman halkın içinde olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ramazan'ın gelmesiyle birlikte esnaf ziyaretlerini de artırdı. Ramazan ayı boyunca il merkezinde tüm esnaf ve sanatkarları ziyaret etmeyi planlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnaf ziyareti yaparken vatandaşlarla da hemhal oluyor. Ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Akdoğan, onların istek ve taleplerini dinliyor.

ÇATKAPI EV ZİYARETLERİ

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan için artık bir ramazan geleneği haline gelen çat kapı ev ziyaretleri de devam ediyor. Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün sistemine kayıtlı olan vatandaşları iftar öncesinde ikametlerinde ziyaret ediyor. Evlerinde ziyaret ettiği vatandaşların sorunlarını, talep ve isteklerini dinleyen Başkan Akdoğan, ihtiyaç sahibi vatandaşların maddi ve manevi sorunlarının çözümü için girişimde bulunuyor.

AÇIK KAPI UYGULAMASI

Niğde Belediye Başkanlığı'nı diğer pek çok ilin belediye başkanlığından ayıran en önemli özelliklerinden biri de Başkan Akdoğan'ın makam odasının sürekli açık olması. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile makamında görüşmek isteyen tüm vatandaşlar, kolaylıkla Başkan Akdoğan'a ulaşabiliyor. Hiçbir ayırım yapmadan tüm vatandaşları makamında ağırlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, mümkün olduğunca tüm vatandaşların sorunlarını, istek ve taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyor.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnaf ve çat kapı ev ziyaretlerini Ramazan ayı boyunca 30 güne yayarak devam ettireceklerini söyledi. Esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etmekten, vatandaşları evlerinde çat kapı ziyaret ederek, onlarla aynı havayı solumaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akdoğan, " Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'müzün organize ettiği iftar sofralarında da halkımızla birlikte iftar açıyoruz. Biz her zaman halkımızın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Çat Kapı Ev Ziyaretleri Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement