Nihat Kahveci ve Piontek Manavgat'ta - Son Dakika
Güncel

Nihat Kahveci ve Piontek Manavgat'ta

Nihat Kahveci ve Piontek Manavgat\'ta

Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcusu Nihat Kahveci, "Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum", Türkiye milli futbol takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek ise, "Dünya Kupası'na katılamayan Türkiye'nin her şeye sıfırdan başlaması gerekiyor" dedi.

22.04.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcusu Nihat Kahveci, " Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum", Türkiye milli futbol takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek ise, "Dünya Kupası'na katılamayan Türkiye'nin her şeye sıfırdan başlaması gerekiyor" dedi.

"GENÇLERİ İZLİYORUM"

Manavgat'ta U-12, U-13, U-14 ve U-15 olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen 5'inci Uluslararası Vodafone Kupası'nı izleyen Nihat Kahveci, geçen yıl çalıştırdığı İspanya'nın Villarreal takımıyla birinci olduklarını söyledi. Bu yıl Türkiye karması için davet edildiğini beliten Nihat Kahveci, "Genç yeteneklerin maçlarını izliyorum. Onlara tecrübe ve birikimlerimizi aktarıyoruz" diye konuştu.

"FUTBOLUN İÇİNDE OLACAĞIM"

Ailesiyle birlikte İspanya'da yaşadığını kaydeden Nihat Kahveci, yaklaşık 1,5 yıl Villarreal alt yapısını çalıştırdığını, şampiyonluklar yaşadıklarını belirtirken de şunları söyledi:

"Villarreal'den ayrıldım. İspanya'da alt yapı üzerinde çalışıyorum. Yavaş yavaş emin adımlarla ilerlemek istiyorum. İleriye yönelik çok büyük hedef koymuyorum ama her zaman futbolun içinde olacağım. Kazandığım tecrübeleri zamanı gelince kendi ülkemde kullanmak gibi bir amacım var. Tabi bunlar basit şeyler değil uzun zamanlı, zor işler."

"ŞAMPİYON BELLİ"

Süper Lig'de 4 maç kaldığını hatırlatan Nihat Kahveci, "Fenerbahçe hak ederek önde götürdü ve şampiyon olacağına inanıyorum" dedi. Eski takımı Beşiktaş'ın performansına da değinen Nihat Kahveci, bu konuda şöyle konuştu:

"Beşiktaş bu sezon iyi bir performans sergiledi. Fenerbahçe ve Galatasaray kadar maddi anlamda güçlü olmayan bir takım ve kendi stadında oynamıyor. Buna rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerine inanıyorum. Şu an 2'nci sırada ve umarım böyle bitirir. Statları bittiği zaman farklı bir atmosfer olacaktır. Gelecek yılın en güçlü şampiyon adayının Beşiktaş olacağına inanıyorum."

DERBİ YORUMU

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini de yorumlayan Nihat Kahveci, 2 takımın de beklediği gibi bir futbol sergilemediğini savundu. Maç temposunun yüksek olmadığını vurgulayan Kahveci, "Beşiktaş'ın 10 kişi kalması, onları biraz etkiledi. Beşiktaş'ın yenilmemesi gerekiyordu. Sonuçta 1-1 bitti. İki takım da bazı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Aslında daha çekişmeli bir maç bekliyordum" diye konuştu.

E-BİLET İYİ ANLATILMADI, ANLAŞILMADI

Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'de uygulanmaya başlanılan 'e-bilet' sistemiyle ilgili sorulara da cevap veren Nihat Kahveci, "Konuyla ilgili çok fazla bilgim yok. Ancak gördüğüm kadarıyla iyi anlatılmadığı ve anlaşılmadığı ortada. Ülkemizde bazı şeylerin oturması zaman alıyor. İnsanlar ilk başlarda yadırgıyor ama zamanla alışıyor. Umarım Türk futboluna hayırlı olur" dedi.

PİONTEK: "TÜRKİYE 2016'DA AVRUPA ŞAMPİYONASI'NA KATILIR"

Turnuvayı izleyen Türkiye milli futbol takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek ise, "Turnuvayı 3'üncü defa izliyorum. Çok önemli bir turnuva ve genç yetenekleri izliyoruz" diye konuştu. Milli takımla ilgili sorulara da cevap veren Piontek, şunları söyledi:

"Türkiye, şu an Dünya Kupası'na katılamıyor. Bu yüzden her şeye sıfırdan başlamaları, yeni bir takım kurmaları gerekiyor. Özellikle genç oyuncuların keşfedilmesi iyi olacak. Üç yıldır kaybediyorlar. Fatih Terim'den önce takımı çok beğenmiyordum. 3-4 yıldır Türk milli takımı hiçbir yere gidemedi. Takımın eski antrenörlerinden Hiddink, Türk futbolunu çok iyi bilemediği için başarılı olamadı. Ama şimdi Türk futbolunu iyi bilen Fatih Terim var. Bundan sonra düzeleceğine ve başarıyı yakalayacağını inanıyorum. İnanıyorum ki Fatih Terim'le Türk milli takımı 2016'da Fransa ve Rusya'da olacak. Avrupa şampiyonasında Türkiye'yi izleyeceğiz." - Manavgatantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nihat Kahveci ve Piontek Manavgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement