Niksar'da AB Entegre Su Projesi - Son Dakika
Ekonomi

Niksar'da AB Entegre Su Projesi

Niksar\'da AB Entegre Su Projesi

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yüzde 85’i Avrupa Birliği hibe desteği ile AB entegre su projesini hayata geçireceklerini söyledi.

14.01.2016 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yüzde 85'i Avrupa Birliği hibe desteği ile AB entegre su projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Etüt Proje Müdürlüğü ekibi ile Ayvaz Su İşletmesi'nde düzenlediği toplantıda AB Projeleri ile Kalkınma Ajansları projeleri ve yapılacak restorasyonlarla ilgili kararlar aldı. Başkan Özcan, Niksar'da birçok projenin önümüzdeki yıllarda hayata geçeceğini ifade ederek, "Bunlardan en önemlisi AB Entegre Su Projesidir. Maksimum yüzde 85 Avrupa Birliği Hibe desteği, yüzde 6 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe desteği, yüzde 9 Niksar Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 100 km kanalizasyon hattı, 50 km içme suyu hattı, 30 km isale hattı, 10 km yağmur suyu hattı, atık su arıtma tesisi, 2 adet terfi istasyonu, yeni su depoları yapılacak. Ayrıca yapılacak sistem AB standartlarında olacak ve kameralı sistemlerle arızalar tespit edilecek" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Niksar'da AB Entegre Su Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement