Niksar'da Halk Gününe Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Halk Gününe Yoğun İlgi

Niksar\'da Halk Gününe Yoğun İlgi

Tokat’ın Niksar ilçesinde Belediye tarafından her Perşembe günü düzenlenen halk gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

24.03.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde Belediye tarafından her Perşembe günü düzenlenen halk gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, her Perşembe olduğu gibi bu Perşembe'de vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan birebir görüşmeler ile vatandaşların talep ve sorunlarına yönelik çözüm üretileceğinin altını çizen Başkan Özcan, "Sorunlar karşısında çözüm üreten bir belediye olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız vatandaşımızın mutlu olmasını sağlamak" dedi.

Halk gününe gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşımız ile bir araya gelmek beni mutlu ediyor. Bu buluşma daha kalabalık bir ortamda gerçekleşiyor. Niksar Belediyesi olarak her hafta Perşembe günü halkımız ile buluşuyoruz. Bizim için her gün halk günü aslında. Çünkü her zaman halkımız ile iç içeyiz ama bugün daha özel. İnsanlarımız buraya geldiğinde randevu almadan mutlaka benimle görüşüyorlar ve sorunlarını taleplerini bana iletiyorlar. Tabi ki günlük yoğunluk içerisinde görmediğimiz, gözden kaçırdığımız hususlar olabiliyor. İnsanlarımızın bize anlatamadığı ifade edemediği dertleri oluyor. Halk günü bu nedenle gerek halkımız gerekse bizim için büyük bir fırsat" dedi.

"HEDEF İLÇE İNSANININ MUTLULUĞU"

İlçe insanının mutluluğu için gece-gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Halk Günü ile halkımızın mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Dertlerine derman olmak istiyoruz. Halkımızın sorunları karşısında belediye olarak elimizden gelen bir şey varsa bunu yapmak adına tüm ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın birimlerimiz ile ilgili sorunları karşısında direk talimatlarımızı vererek anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Her şeye çözüm bulmak tabi ki mümkün değil ama biz Niksar Belediyesi olarak sorunları en azından asgariye indirmeye çalışıyoruz. Halk günlerine katılarak çalışmamıza destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uygulamamız başarılı bir şekilde devam edecek. Biz bu görevde olduğumuz sürece Halk günlerinde halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz."

"HALK GÜNLERİNE VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUM"

Vatandaşlarımız bizim gözümüz kulağımız diyen Başkan Özcan, "Bu buluşmalarda fark edemediğimiz, bilgimiz olmayan, tamamlandı diye düşünüp eksik kalan çalışmaları öğrendiğimiz gibi vatandaşlarımızın sorunlarına eğilip yaralarını sarmak bizi mutlu ediyor. Halkımızın bizlere ilettiği konular ile ilgili talimatlarımızı vererek çözülmesi için ilk adımlarımızı atmış olduk" ifadelerini kullandı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Halk Gününe Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement