Niksar'da Selin Açtığı Yaralar Sarılıyor - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Selin Açtığı Yaralar Sarılıyor

Niksar\'da Selin Açtığı Yaralar Sarılıyor

Tokat’ın Niksar ilçesinde Pazar günü yağan yağmur sonrası birçok bölgede meydana gelen hasarlar için belediye ekipleri seferber oldu.

19.08.2015 13:01

Tokat'ın Niksar ilçesinde Pazar günü yağan yağmur sonrası birçok bölgede meydana gelen hasarlar için belediye ekipleri seferber oldu.

Niksar'da meydana gelen sel felaketinin ardından belediye ekiplerince hasar gelen bölgeler için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bazı bölgelerde parkeleri söken sel, ayrıca akasya yokuşunda bulunan asfaltta tahribata yol açmıştı. Belediye ekipleri parkeleri sökülen yollarda tamirat gerçekleştirdi. Akasya yokuşunda bulunan asfalt yolda ise kabaran bölgeler sökülerek yeniden asfalt döküldü. Ayrıca selin getirdiği kum ve çakılları Niksar Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerince temizlenmeye devam ediliyor.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada, tahrip olan bölgelerin en kısa sürede yeniden onarılacağını belirtti. Başkan Özcan yaşanan sel felaketinde en sevindirici olanın her hangi bir can kaybı olamaması olduğunu söyleyerek "Niksar'ın bir daha böyle felaketler geçirmemesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Selin Açtığı Yaralar Sarılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement