Niksar'da Yağışların Bozduğu Yollar Onarılıyor - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Yağışların Bozduğu Yollar Onarılıyor

Niksar\'da Yağışların Bozduğu Yollar Onarılıyor

Tokat’ın Niksar ilçesinde son günlerde yaşanan sağanak yağışlar nedeniyle ilçe merkezinde belli noktalarda bozulan yollarda onarım çalışmaları başlatıldı.

27.06.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde son günlerde yaşanan sağanak yağışlar nedeniyle ilçe merkezinde belli noktalarda bozulan yollarda onarım çalışmaları başlatıldı.

Niksar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşanan olumsuz hava şartlarının ardından ilçede bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Havaların mevsim normallerine dönmesi ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kendi ekip ve araçlarıyla belirlenen bölgelerde yol düzenleme ve onarım çalışmasını yoğunlaştırdı.

Çalışmaların daha da yoğunluk kazanacağını belirten Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, ilçe merkezi Bengiler Caddesi başta olmak üzere ve diğer mahalle ve caddelerde asfalt yama ve parke onarım çalışmalarının başladığını belirtti.

Özellikle Bengiler Caddesi girişinde yağışlardan dolayı yoldaki asfaltın kullanılamayacak hale geldiğini belirten Başkan Özcan, "Geçtiğimiz yıl yine aşırı yağışlardan dolayı aynı bölgede asfaltta tahribatlar meydana gelmişti. Bu yılda yine şiddetli yağış olumsuz sonuçlar doğurdu. Şu anda belediye olarak bu bölgedeki alt yapı çalışmalarını başlattık, iş makinelerimiz çalışıyor asfaltı söküyoruz, alt yapısını tamamladıktan sonra ihaleyi gerçekleştirip, biran önce yolu tamamlayacağız. Yolda zamanında gerekli alt yapı yapılmadığı için yağmur yağdığında esnaflarımızın iş yerlerinde su baskınları oluyordu, şimdi yapacağımız çalışmayla bu sorunu da çözeceğiz ve esnaflarımızın bir daha mağdur olmamasını sağlayacağız inşallah" dedi.

Cadde ve ara sokaklarda yaşanan bozulmaları da hızlı bir şekilde asgariye indireceklerini ifade eden Başkan Özcan, çalışmaların devam edeceğini söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Yağışların Bozduğu Yollar Onarılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement