Nineler ve Dedeler Torunları ile Kitap Okuyor - Son Dakika
Yerel

Nineler ve Dedeler Torunları ile Kitap Okuyor

Nineler ve Dedeler Torunları ile Kitap Okuyor

projesi ile öğrenciler anne, baba ve dedeleri ile birlikte kitap okuyorlar.

01.01.2013 13:14

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Yakuplar İlkokulunun Benchmarking kapsamında "Yakuplar Okuyor"

projesi ile öğrenciler anne, baba ve dedeleri ile birlikte kitap okuyorlar.

Benchmarking kapsamında Yakuplar ilkokulunun hazırlamış olduğu "Yakuplar Okuyor" adlı okuma projesine ilgi artarak devam ediyor. Proje kapsamında sıcak havalarda kahvede, havaların soğuk olduğu günlerde ilkokulda yapılan okuma programına anneler çocuklarıyla, dedeler torunlarıyla birlikte katılıyor. Okuma saati içerisinde çocuğunu bırakacağı birisini bulamayan anneler çocuklarıyla birlikte programa katılıyorlar.

Okuma saatine Pazarlar İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi veli ve öğrencilerle birlikte kitap okudular.

İlçe Kaymakamı İshak Çınar okuma saati başlamadan katılımcılara hitaben yaptığı kısa konuşmasında: "Çocuklarınızla, torunlarınızla birlikte burada oluşturduğunuz manzara beni çok duygulandırdı. Kitap okumaya karşı Yakuplar olarak göstermiş olduğunuz bu ilgi çocuklarımızın birer kitap sevdalısı olmasında çok büyük bir etken olacaktır. Zaten her türlü başarı kitap okumaktan geçer, bunun bilincinde olduğunuzu memnuniyetle gözlemledim. Bu projeyi hazırlayan okul öğretmenlerimize, destek veren muhtarlarımıza, imam ve müezzinimize ayrıca teşekkür ederim. Bu güzel davranışınız her türlü övgüye layıktır. Okuma etkinliğinizin devamını diler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi

Programın son bölümünde çeşitli sınıf seviyelerindeki öğrenciler hikayelerini sesli olarak sırasıyla okudular. İlçe

Kaymakamı İshak Çınar programın sonunda okuma programına katılanlara baklava ve meyve suyu ikramında bulundu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nineler ve Dedeler Torunları ile Kitap Okuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement