Niran Ünsal; "ORHAN Gencebay Bir Mangal Yürek" - Son Dakika
Kültür Sanat

Niran Ünsal; "ORHAN Gencebay Bir Mangal Yürek"

Niran Ünsal; "ORHAN Gencebay Bir Mangal Yürek"

Niran Ünsal, yeni albümü "OK" ile Best FM'de Arzu'nun İnleyen Nağmeleri"ne canlı yayın konuğu oldu.

25.02.2014 16:11

"O Bir Mangal Yürek…"

Arzu Çağlan'ın albümde bir Orhan Gencebay şarkısı var , nasıl aldın bu şarkıyı sorusunu;
"Orhan Gencebay'ı çok seviyorum, böyle bir adam görmedim, bence "o bir mangal yürek." Bunu bana bir kez daha kanıtlamış oldu ki aslında "Kader diye diye" şarkısını 2008 yılında almıştım. Orhan Abi bu şarkıyı bana verdiği için, 2012'de çıkan "Bir Ömür" Tribute albümüne bile koydurmadı."diye yanıtladı.

Arzu Çağlan'ın; "Bir Şans Daha" adlı ilginç bir şarkı da var albümde , hikayesi nedir bu şarkının sorusu üzerine;
"Bu şarkının türü "Hiphop/ R&B ElektroEtnik". Evet hikayesi de çok ilginç. İzmir Tepecik'de bir roman aileyi ziyaretimiz sırasında çocukları bu şarkıyı söylüyordu. Çok ilgimi çekti ve mahalleden genç bir arkadaşın bestesi olduğunu belirtti. Roman bir müzisyen kardeşimiz Haktan Şendinçkurt . Hemen kendisini bulduk tanıştık, aynı gün şarkıyı aldık ve albüme koyduk. Ben; Mıchael Jackson'ın "They Don't Care About Us" şarkısını ve klibini çok severim, bu şarkıyı ona çok benzetiyorum."dedi.

"2 Çocuğum da 35 Gün Erken Geldi Dünyaya"

4. çocuğunu geçtiğimiz günlerde kucağına alan Niran Ünsal; 3.bebeğinin 35 gün erken doğarak tam da babasının doğum gününde dünyaya geldiğini, enteresan bir şekilde 4. çocuğunun da 35 gün erken doğduğunu belirtti.
Ünsal; annelik heyecanın yanı sıra yeni albümü "OK"un da heyecanını yaşadığını, yeni albümünün "5. Bebeği" olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Niran Ünsal; 'ORHAN Gencebay Bir Mangal Yürek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement