Nkü Tıp Fakültesinde Coşkulu Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Nkü Tıp Fakültesinde Coşkulu Mezuniyet Töreni

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesi 3’üncü dönem mezuniyet töreni büyük coşku içerisinde gerçekleştirildi.

14.06.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesi 3'üncü dönem mezuniyet töreni büyük coşku içerisinde gerçekleştirildi.

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları, akademisyenler ve ailelerin sevinçli katılımıyla yapılan törende, 47 Tıp Fakültesi mezunu diplomasını aldı. NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim görevlileri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisinin ardından mezunlar adına dönem birincisi Dr. Yavuz Burak Tor, konuşma yaptı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülaziz Gül ortak bir sevinci paylaşmak üzere bir araya geldiklerini ifade ederek, "Kuruluşunun 10'uncu yılında Tıp Fakültemizin üçüncü dönem mezunlarını uğurlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün mezuniyet sevinci yaşayan 47 mezunumuz geleceği ile ilgili hiçbir endişe duymasın" dedi.

"TIP EĞİTİMİ ÖMÜR BOYU DEVAM EDEN BİR EĞİTİMDİR"

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ise konuşmasında, "Mezun arkadaşlarımı kutluyorum. Tıp eğitimi zor bir eğitimdir. Tıp eğitimi sadece 6 yılda kalmayan ömür boyu devam eden bir eğitimdir. Tıp Fakültemiz Üniversitemizin prestijli fakültelerinden olup Üniversitemizin tanıtımında çok büyük katkı sağlamaktadır. Tıp Fakültemiz ciddi mesafe kaydetti. Tıp, hayat boyu devam eden, öğrenmede sonu olmayan bir alandır. Bunların yanı sıra onurlu bir meslektir. Çünkü insanlığa, sağlığa, yaşama hizmet verilmektedir. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık ve her şey gönlünüzce olsun" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından dönem birincisinin adı mezuniyet kütüğüne çakılırken program, dönem mezunlarından dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Acil Tıp Uzmanlığı Derneği'nin her yıl verdiği Acil Tıp İntörnlüğünde en iyi intörne teşvik plaketi takdim edilirken, daha sonra mezunlara diplomaları takdim edildi.

Tören, genç doktorların keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nkü Tıp Fakültesinde Coşkulu Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement