NT Müşterilerine En Geç 20 Saniyede Cevap Verecek - Son Dakika
Güncel

NT Müşterilerine En Geç 20 Saniyede Cevap Verecek

Müşterilerinden gelen çağrıların yüzde 80'ini ilk 20 saniyede cevaplamayı hedefleyen NT, müşteri ilişkileri yönetiminde de sektörünün öncüsü olacak.

29.04.2014 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NT Mağazaları, müşterilerinin görüş ve önerilerini kolayca ulaştırabilmeleri için aktif iletişim mecralarını etkin şekilde kullanıyor. Bu kapsamda faaliyet gösteren çağrı merkezi haftanın her günü müşterilerine hizmet sağlıyor. Konuyla ilgili bilgi veren NT Genel Müdürü Murat Kara şunları söylüyor: "0850 333 66 99 numaralı müşteri hattımız üzerinden çağrı merkezimize gelen çağrıları 20 saniyede cevaplamayı hedefliyoruz. Yapılan vardiya düzenlemesi gelen çağrıların en az %80'inin ilk 20 saniye içerisinde cevaplanması hedefine göre yapılıyor. Yazılı kanaldan gelen müşteri iletileri değerlendirildikten sonra aynı mesai günü içerisinde çözümleniyor ve müşterilerimiz bilgilendiriliyor."

Müşteri beklentilerini algılamanın ve şirket uygulamalarını bu beklentilere göre şekillendirmenin öncelik verdikleri alanlardan olduğuna dikkat çeken Murat Kara şunları ekliyor: "Bu bağlamda mevcut ve potansiyel müşterilerimizle ilgili algı ve memnuniyet araştırmaları yapıyoruz. Mağazalarımızdaki gelişmeleri müşteri gözü ile görebilmek için gizli müşteri çalışmaları yapıyoruz. Türkiye genelindeki mağazalarımızda her ay gizli müşteri ziyaretleri yapılıyor ve sonuçlar değerlendiriliyor."

NT Mağazaları iletişim formlarından ve sosyal medya üzerinden ulaşan müşteri iletilerini de hızlı bir şekilde cevaplıyor. NT'nin internet üzerinde faaliyet gösteren şikâyet platformları ile kurumsal anlamda iş birlikleri de bulunuyor. Bu mecralar da müşteri ilişkileri ekibi tarafından titizlikle takip ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NT Müşterilerine En Geç 20 Saniyede Cevap Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement