Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe Istanbul'da - Son Dakika
Güncel

Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe Istanbul'da

Hard Rock Cafe Istanbul, dinleyiciyi amatör ve profesyonel birçok farklı şarkıcı ve grup ile ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyor.

19.01.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta HRC Istanbul sahnesinde en keyifli konserlerden birine imza atan grup "Luxus" Hard Rock'ın hatıralarla dolu duvarları arasında konser veriyor olmanın harika olduğunu belirtti.

Hard Rock'ta Performans Sırası Nükleer Başlıklı Kız'da!

2005 yılında Ankara'da kurulmuş olan NBK, müzik hayatına Billur Yapıcı'nın yanı sıra 2009 yılından itibaren gruba dahil olan Tansel Turna ile devam etti ve ikili "1" isimli ilk albümlerini 2010 yılında yayınladılar. Albümde en büyük ilgiyi toplayan şarkıları 'Eğer İstersen' ile Güneşi Beklerken ve Yalan Dünya gibi dizilerde isimlerinden söz ettirdiler. İlk albümün getirdiği başarı ile arayı çok uzatmadan 2013 yılında "Gönüllü Köle" ile ikinci albümlerini tanıttılar ve kapak fotoğrafında Okan Bayülgen imzası bulunan bu albümle farklı şehirlerde gerçekleşen konserlerine hızla devam ettiler. Grup 22 Ocak aksamı Hard Rock sahnesinde ücretsiz verecekleri konser için heyecanla dinleyicisini bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nükleer Başlıklı Kız Hard Rock Cafe Istanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement