Nuray Sayarı'dan Koruyucu Mucizeler - Son Dakika
Kadın

Nuray Sayarı'dan Koruyucu Mucizeler

Üzerinizde bulunan veya size yönlendirilen negatif güçlerden kurtulabilmek mümkün.

16.10.2012 12:01  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzyıllardır süre gelen büyü inancı birçoğumuzu farkında olmadan etkisi altına alıyor. Biz de, Nuray Sayarı'ya üzerimize büyü yapıldığından korkuyorsak, hangi "Beyaz Mucizeleri" uygulayabileceğimizi sorduk

Kabuslara karşı ay ve güneş yastığı

Ufak bir yastığı yarım kilo pelin otu, yarım kilo kekik ile doldurun ve içine bir parça gümüş koyun. Uyumadan önce bu yastığı yatağınıza yerleştirin. Aslında mutfağınızda sizi kötülüklere karşı koruyacak pek çok malzeme hazır beklemektedir. örneğin biberiye, sarımsak ve pul kırmızı biber sadece varlıklarıyla bile sizi negatif enerjiden korumaktadırlar. Bu maddeleri bir kese içinde kapılara veya evin değişik yerlerine asabilirsiniz. Diğer taraftan tuz yere atıldığında sizi ve bulunduğu yeri kötü etkilerden korur. Yatağın etrafına atılan tuz sizi huzurlu uyku sağlar ve cinleri sizden uzak tutar.

Nazar koruması

ülkemizde sık bulunan nazar boncukları yanında nazardan korumak istediğiniz arabanız veya evinizde görünür yerlere inci asmayı unutmayınız. Tuz dünya tarihinde en fazla kullanılan koruyucu maddedir. Tuz sadece insan vücudunu korumak ve canlandırmaya değil ayrıca insan ruhunu kötü etkilere karşı korumaya ve arındırmaya yarar. Banyo küvetinize atacağınız veya vücudunuza süreceğiniz bir avuç tuz sizi günün stresinden kurtarır. Tuzla kendinizin vücudunu ve ruhunu korumanız hem kolay hem de çok ucuzdur. Bu kadar yararlı bir maddeyi kullanmayı ihmal etmeyiniz.

Ekstra koruma banyo tuzu

Malzemeler

4 damla nane esansı

4 damla kekik yağı

2 damla tarçın esansı

2 damla zencefil esansı

Bir kahve fincanı tuz

Hazırlanışı

Tüm malzemeleri suya ekleyiniz ve iyice karıştırınız. Daha sonra tuzu da bu karışıma ekleyiniz. Bu karışım banyo olarak kullanabileceğiniz gibi yerleri paspas yapmakta da kullanılabilir. En etkili koruyucu büyüler bazen tuz ve yağ karışımından ortaya çıkarlar. Tuz yağ karışımları "Beyaz Mucize"ye şüpheyle bakan insanları bile inandıracak kadar güçlü olabilirler. Ayrıca cildinize süreceğiniz bu karışımlar kendinizi daha taze ve enerjik hissetmenizi sağlayacaktır.

Fesleğen-sirke banyosu

Malzemeler

2,5 fincan elma sirkesi

6 sofra kaşığı taze fesleğen

5 baş ezilmiş sarımsak

Hazırlanışı

Sirkeyi bir kapta kaynatarak sarımsak ve fesleğenin üzerine dökün. Bu karışımın üzerine kapatarak üç gün dinlendirin. üçüncü günün sonunda karışımı süzün ve bir şişeye doldurun. Bu şişelenmiş karışımı küvetteki banyo suyunuza ilave ederek yıkanın.

Koruma kalkanı

Malzemeler

4 damla badem yağı

4 damla lavanta yağı

2 damla biberiye yağı

Bu malzemeleri karıştırarak banyo suyunuza katabilir veya elinize dökerek vücudunuza masaj yapabilirsiniz.

Büyü bozma banyosu

Malzemeler

Melek otu

Kaşık otu

Papatya çayı

Ortanca çiçeği

Selamotu

Hazırlanışı

Yukarıdaki kurutulmuş bitkilerden en az üçünü seçiniz. Her birinden bir tutam alarak bir metal kap içinde bunları demleyiniz. Demlenmiş çayı süzerek banyo suyunuza ilave ediniz. Süzgeçte kalan bitki artıklarını vücudunuza sürünüz. Banyonun bittikten sonra bitki artıklarını dışarıda toprağa gömünüz.

Nazar bozma banyosu

Malzemeler

1 fincan Hindistancevizi yağı

1 tutam tuz

1 tutam kuru lavanta, limon çiçeği ve kuru nane

Hazırlanışı

Hindistancevizi yağını metal bir kapta hafif ateş üstünde eritiniz. Erimiş yağı tuz atarak karıştırınız. Kuru bitkileri yağ ve tuz karışımına ekleyerek karıştırınız. Daha sonra bu karışımı banyo suyunuza katarak karıştırınız. Bu banyo özellikle dolunay gecesi çok etkilidir.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Nuray Sayarı'dan Koruyucu Mucizeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement