Nürnberg'deki Müslüman Mezarlığı Ziyaretçilerle Doldu - Son Dakika
Güncel

Nürnberg'deki Müslüman Mezarlığı Ziyaretçilerle Doldu

Almanya'nın Nürnberg kentinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne (DİTİB) bağlı Eyüp Sultan Camii ve Milli Görüş teşkilatının düzenlediği program çerçevesinde, Arife Günü Nürnberg güney mezarlığında bulunan Müslüman mezarlığı ziyaret edildi.

03.10.2014 17:16

Almanya'nın Nürnberg kentinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne (DİTİB) bağlı Eyüp Sultan Camii ve Milli Görüş teşkilatının düzenlediği program çerçevesinde, Arife Günü Nürnberg güney mezarlığında bulunan Müslüman mezarlığı ziyaret edildi.

Nürnberg Başkonsolosu Asip Kaya, Din Hizmetleri Ataşesi Mümin Şener, Ditib Nürnberg Başkanı Fikret Bilir, Milli Görüş Teşkilatı Nürnberg Başkanı İsmail Satır, din görevlileri ile ve çok sayıda vatandaşımızın hazır bulunduğu ziyaret sırasında hayatlarını kaybetmiş tüm Müslümanlar için dualar okundu. Okunan dualar ardından konuşmacılar, kabir ziyaretinin önemine dikkat çektiler. Katılımcılara Lokum ve tulumba tatlısı ikram edildi. Nürnberg Güney Müslüman mezarlığında çoğu Türk'e ait 400'e yakın mezar bulunuyor. Mevcut yerin dolması nedeniyle mezarlık müdürlüğü Müslümanlar için yeni yer tahsis edecek. - Rnberg

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg'deki Müslüman Mezarlığı Ziyaretçilerle Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement