Nusaybin'de Kanalizyasyonda 4 Gün Mahsur Kalan Yavru Kediyi Gençler Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Kanalizyasyonda 4 Gün Mahsur Kalan Yavru Kediyi Gençler Kurtardı

Nusaybin\'de Kanalizyasyonda 4 Gün Mahsur Kalan Yavru Kediyi Gençler Kurtardı

Nusaybin'de kanalizyasyonda 4 gün mahsur kalan yavru kediyi gençler kurtardı Nusaybin'de kanalizyasyonda 4 gün mahsur kalan yavru kediyi gençler kurtardı MARDİN'in Nusaybin ilçesinde kanalizyasyon şebekesinde 4 gün mahsur kalan yavru bir kediyi gençler kurtardı.

05.07.2015 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nusaybin'de kanalizyasyonda 4 gün mahsur kalan yavru kediyi gençler kurtardı

Nusaybin'de kanalizyasyonda 4 gün mahsur kalan yavru kediyi gençler kurtardı

MARDİN'in Nusaybin ilçesinde kanalizyasyon şebekesinde 4 gün mahsur kalan yavru bir kediyi gençler kurtardı. Rögar kapağını açan gençler kediye önce süt verdi daha sonra kediyi yakalayarak kanalizyan kanalından çıkarttı.

Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa mahallesi Alman köprüsü altından geçen kanalizyasyon şebekesinde bir yavru kedinin sesinin geldiğini fark eden gençler, Nusaybin İtfaiyesine bağlı Arama ve Kurtarma ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekepleri gelmeden gençler kediye süt getirdi. Saatlerce çağrılan kedi en sonunda borunun içinden çıkarak açılan rögar kapağının bulunduğu yere geldi. Bitkin ve halsiz olduğu görülen ve 4 gündür kanalizyasyonda mahsur kaldığı belirtilen yavru kedi gençler tarafından yakalanarak kanalizyasyondan çıkarıldı. Kedi, serbest kalınca hızla parkın içine doğru koştu. Ekipler, geldeklerinde kedinin kurtarıldığını görünce duyarlılıklarından dolayı genhçlere tüşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Kanalizyasyonda 4 Gün Mahsur Kalan Yavru Kediyi Gençler Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement