Nusaybin Şehit Polis Memuru İçin Mardin'de Tören Düzenlendi Ek Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Nusaybin Şehit Polis Memuru İçin Mardin'de Tören Düzenlendi Ek Toprağa Verildi

Nusaybin Şehit Polis Memuru İçin Mardin\'de Tören Düzenlendi Ek Toprağa Verildi

Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze töreninden sonra şehit polis Yakup Mete'nin cenazesi, memleketi Nusaybin İlçesi'ne bağlı eskiden köy olan Akarsu Mahallesi'ne konvoy eşliğinde getirildi.

24.08.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze töreninden sonra şehit polis Yakup Mete'nin cenazesi, memleketi Nusaybin İlçesi'ne bağlı eskiden köy olan Akarsu Mahallesi'ne konvoy eşliğinde getirildi. Çok sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı Akarsu Mahallesi'ndeki mezarlığa getirilen şehit polis Mete'nin cenazesi ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşlar tarafından Kürtçe ağıtlarla karşılandı.

Akarsu Mahallesi'ndeki mezarlıkta düzenlenen törene Vali Ömer Faruk Koçak, İl Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı, şehit polisin ailesi, emniyet personeli, polisin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftü Vekili İsmail Ünal'ın şehit polis Yakup Mete için okuduğu dua ile cenaze toprağa verildi.

Vali Ömer Faruk Koçak, şehit polis Mete'nin köyde çiftçilik yapan babası Diyap Mete'nin ellerinden tutarak tören sonuna kadar bırakmadı. Definden sonra Vali Koçak, şehit polis Mete'nin babası Diyap Mete'ye Türk Bayrağı ve fotoğrafını verdi. Heyet taziye yerine geçerek burada dua okuduktan sonra Akarsu Mahallesi'nden ayrıldı.

Öte yanda jandarma olay yeri inceleme ekipleri şehit polisin vurulduğu yerde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin Şehit Polis Memuru İçin Mardin'de Tören Düzenlendi Ek Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement