Avşar Kızı, O Sözleri Duyunca Konuğunun Saçına Yapıştı - Son Dakika
Magazin

Avşar Kızı, O Sözleri Duyunca Konuğunun Saçına Yapıştı

TV8'de yayınlanan Hülya Avşar Show'a Burak Hakkı ve Vine fenomeni Eylül Öztürk konuk oldu. Yaş konusu açılınca Hülya Avşar konuğu Eylül Öztürk'ün saçını çekti.

17.10.2014 09:43  Güncelleme: 11:11

İnstagram isimli sosyal medya fotoğraf-video paylaşım alanında ünlenen Eylül Öztürk, geçtiğimiz akşam Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Çektiği videolarla birçok takipçi kazanan Öztürk, yayında söylediği söz ile Hülya Avşar'ı çıldırttı.

"BEDBAHT GÖRÜNÜYOR"

Hülya Avşar konuklarından bir diğeri olan Burak Hakkı'nın çok mutlu olduğundan bahsetti ve "Allah daha da mutluluğunu arttırsın ama görünüş itibarı ile bedbaht görünüyor, neden bilmiyorum" dedi. Bunun üzerine Eylül Öztürk'te buna katıldığını ve bunun çok dikkatini çektiğini söyledi.

SAÇLARINA YAPIŞTI

Eylül Öztürk ile Avşar bunun neden olabileceği konusunu tartışmaya başladılar. Avşar kızının "Neden acaba sakaldan mı?" demesi üzerine, Eylül Öztürk'ün Burak Hakkı'ya yönelttiği "Kaç yaşındasınız" sorusuna, Hakkı "42" cevabını verdi. Vine fenomeni'nin; "Aaa! yaştan" cevabını vermesi üzerine Avşar kızı çok sinirlendi, Öztürk'ün saçlarına yapıştı.

Avşar Kızı, O Sözleri Duyunca Konuğunun Saçına Yapıştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Avşar Kızı, O Sözleri Duyunca Konuğunun Saçına Yapıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • aslı: kadının dişleri nasıl birşey öylee ne çirkinnn dişleri var 13 5 Yanıtla
  • hasan: Bu avsarda ne yapacagini sasirdi reytingler dipte diye cok sacma bir show yapiyo birde dingil danisman var orada tam olmus yani birde piskolog getirseler hic fena olmaz bence hulyanin hareketleri cok dusundurucu ve korkutucu. . . 13 2 Yanıtla
  • abdel: şu reyting şarlatanları yokmu. . . 13 1 Yanıtla

Advertisement