Ödüllü Desıgn Soul'dan Dopdolu Bir Yaz Sayısı - Son Dakika
Güncel

Ödüllü Desıgn Soul'dan Dopdolu Bir Yaz Sayısı

Filli Boya'nın A'Design Award ödüllü Design Soul digital dergisi, dopdolu içeriğiyle yaza renk katmaya devam ediyor.

09.07.2014 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filli Boya, Design Soul dijital dergisinin yeni sayısıyla yaz tatilinde de kullanıcılarına eşlik etmeye devam ediyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul'un yaz sayısında; Haluk Bilginer, Sunay Akın, Zülfü Livaneli değerli ve özel sohbetleriyle yer alıyor.

Yaza Özel Dopdolu İçerik

Design Soul Yaz sayısıyla en özel semtlerden başlayarak başka ülkelere kadar yapmayı planladığınız gezilere rehberlik etmeye devam ediyor. Bursa, İstanbul Ağva ve İzmir Myndos'tan, Kanada ve San Fransisco'ya kadar uzun bir gezinti sizleri bekliyor. Yazlık mekanlara özel renk ve dekorasyon önerilerini, Ramazan'a özel iftar lezzetleriyle bir araya getiriyor. Ayrıca Dünyanın En Uzun Mimari Yapıları'nı Mimari sayfalarımızda; OS X Yosemite'yi de Teknoloji sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Design Soul'a Uluslararası Ödül

Design Soul dijital dergisi, zengin içeriği ve kurgusuyla uluslararası platformda büyük bir başarı kazandı. Her yıl tasarımın başkenti Milano'da düzenlenen A' Design Award yarışmasında Filli Boya, rengin hayata dokunan her alanından içerik sunan Design Soul Dergisi ile Dijital Yayıncılık ve Medya Kategorisi'nde Silver Award ödülüne layık görüldü.

Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya'nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore'dan https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden Android cihazlar için de GooglePlay'den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Türkiye'de sosyal medyayı en iyi kullanan 50 markası arasına giren Filli Boya, dijital mecralarda hayata geçirdiği yeniliklerle karşınızda olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ödüllü Desıgn Soul'dan Dopdolu Bir Yaz Sayısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement