Oğlunu Yangından Kurtaran Baba, Kendi Babasıyla Yanarak Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Oğlunu Yangından Kurtaran Baba, Kendi Babasıyla Yanarak Can Verdi

Oğlunu Yangından Kurtaran Baba, Kendi Babasıyla Yanarak Can Verdi

Antalya'da 2 katlı ahşap evde çıkan yangında oğlunu kurtaran Mehmet Cibcir, babası Yusuf Cibcir için tekrar alevlerin arasına daldı ama babasıyla yanarak can verdi.

19.04.2015 13:42  Güncelleme: 14:06

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde 2 katlı ahşap evde çıkan yangında oğlunu kurtaran 45 yaşındaki Mehmet Cibcir, babası 70 yaşındaki Yusuf Cibcir'i kurtarmak için tekrar alevlerin arasına daldı. Büyüyen yangın nedeniyle evden çıkamayan baba- oğul yaşamlarını yitirdi.

KOMŞULAR MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTI

Korkuteli'ne bağlı Çomaklı Mahallesi'nde Yusuf Cibcir'in torunu Hüseyin ile kaldığı evde saat 03.00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden komşular alevlere müdahale etmeye çalıştı.

BABASIYLA YANARAK CAN VERDİ

Yangını duyup olay yerine gelen Yusuf Cibcir'in oğlu Mehmet Cibcir, eve girerek oğlu Hüseyin'i çıkarmayı başardı. Mehmet Cibcir'in babasını kurtarmak için tekrar alevlerin arasına daldığı sırada yangın büyüdü. Evden çıkamayan Yusuf Cibcir ile Mehmet Cibcir, yanarak yaşamını yitirdi.

CESETLER ARANIYOR

Hacıbekar Orman İşletme Şefliği'ne bağlı arazöz ile Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürülen yangında tamamen yanan babayla oğlun cesetlerine ulaşmak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunu Yangından Kurtaran Baba, Kendi Babasıyla Yanarak Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • besir oglu ahmet arikan: Ben ahmetin torunu yangin da otda idim adeta mahder yeriydi allah.rahmet eylesin 4 7 Yanıtla
  • fatih çelik: kader . . . . Allah şehit mertebesini yükseltir inşallah. çok trajik bir olay. Allah sabır versin geride kalanlara. Kırgızsitandan dualar ile. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement