Baba, Oğluyla Kavga Eden 9 Yaşındaki Çocuğu Kanlar İçinde Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Baba, Oğluyla Kavga Eden 9 Yaşındaki Çocuğu Kanlar İçinde Bıraktı

Baba, Oğluyla Kavga Eden 9 Yaşındaki Çocuğu Kanlar İçinde Bıraktı

Ağrı'da İlkokul 4. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Muhammed O. ile 2. sınıf öğrencisi kavga etti. 2. sınıf öğrencisi olan çocuğun babası, Muhammed'i kanlar içinde bıraktı.

17.01.2017 14:40  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Muhammed O., iddiaya göre kavga ettiği 2'nci sınıf öğrencisinin babası tarafından dövüldü. Dudağı patlayan ve burnu kanayan çocuğun babası, darp raporu aldıklarını, şikayetçi olacağını söyledi.

BABA, OĞLUNU DÖVDÜĞÜ İÇİN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DÖVMÜŞ

Olay, dün Ağrı Caddesi'ndeki Nuh'un Gemisi Anaokulu önünde meydana geldi. Atatürk İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Muhammed, ismi henüz öğrenilemeyen 2'nci sınıf öğrencisi ile kavga etti. İddiaya göre, olayı öğrenen veli A. O. Nuhun Gemisi Anaokulu yakınında yakaladığı Muhammed'e vurdu. Veli, daha sonra çocuğunu alarak uzaklaştı. Yakınlarına haber verilen ve burnu kanayan öğrenci, devlet hastanesine götürüldü.

DAYAKÇI BABA, ÇOCUĞU DÖVDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Muhammed'in babası, önce çocukların kendi aralarında kavga ettiklerini sandığını söyledi. Daha sonra olayı öğrendiğini anlatan baba, "Muhammed ile kavga eden çocuğun velisiyle görüşmek için iş yerine gittim. Karşıma 40-45 yaşlarında bir adam çıktı ve daha ben bir şey sormadan 'Çocuğa ben vurdum' dedi. Sebebi ne dedim? O da çocuğuyla kavga ettiği için dövdüğünü söyledi. 'Çocuğa bir tokat atman farklı, ama çocuğun dudağı patlamış, burnu kanıyor' dedim. Burnunu kanatmadığını söyledi. Bunun üzerine ben de hastaneden darp raporu aldım, adli mercilere şikayet edeceğim"diye konuştu.

"BİR TOKAT KENDİ ÇOCUĞUMA BİR TOKAT DA MUHAMMED'E ATTIM"

Öte yandan çocuğu dövdüğü öne sürülen veli A.O. ise "Çocuklar kavga etmişti. Ben de bir daha kavga etmesinler diye hem kendi çocuğuma hem de Muhammed'e birer tokat attım" dedi.

Baba, Oğluyla <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Eden 9 Yaşındaki Çocuğu Kanlar İçinde Bıraktı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba, Oğluyla Kavga Eden 9 Yaşındaki Çocuğu Kanlar İçinde Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement