Öğrenciden Okulda 'İlk Gün' Selfiesi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciden Okulda 'İlk Gün' Selfiesi

Öğrenciden Okulda \'İlk Gün\' Selfiesi

Samsun'da 2014-15 eğitim öğretim dönemi açılış töreni düzenlendi.

15.09.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 2014-15 eğitim öğretim dönemi açılış töreni düzenlendi. 8'inci sınıf öğrencisi Ömer Faruk Altınçiçek, vali ve belediye başkanının yanına giderek cep telefonuyla 'ilk gün' selfiesi çekti.

Yeni eğitim öğretim dönemi açılış töreni Kazım Orbay İlkokulu'nda yapıldı. Halk oyunu gösterisinin ardından öğrenciler, yeni eğitim döneminin başlamasıyla ilgili şiirler okudu. Bu sırada 14 yaşındaki 8'inci sınıf öğrencisi Ömer Faruk Altınçiçek elindeki cep telefonuyla birlikte Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin bulunduğu protokol bölümüne gitti. Küçük çocuk protokol üyeleriyle selfie çekmek istedi. Önce İlkadım Belediye Başkanı Ak Partili Erdoğan Tok ile ardından da Vali Aksoy ile selfie çekti. Küçük çocuğun bu isteği Vali Aksoy ve Başkan Tok'u şaşırttı hem de gülümsetti. Programda Vali Aksoy ve protokol üyeleri temsili olarak ellerindeki zilleri çalarak yeni eğitim yılının ilk dersini başlatmış oldu.

Vali Aksoy, daha sonra anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin sınıfları ziyaret ederek çocuklara hediye verdi. Samsun'da bin 94 okulda 14 bin 381 öğretmen ve 254 bin 721 öğrenci bu gün ders başı yaptı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenciden Okulda 'İlk Gün' Selfiesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement