Öğrenciler Harçlıklarını Şehit Yakınlarına Bağışladı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Harçlıklarını Şehit Yakınlarına Bağışladı

Öğrenciler Harçlıklarını Şehit Yakınlarına Bağışladı

Çorum’un Sungurlu ilçesi'nde Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, Sungurlu İlçesi Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği'ni ziyaret ederek, harçlıklarından biriktirdikleri parayı derneğe bağışladı.

16.05.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesi'nde Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, Sungurlu İlçesi Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği'ni ziyaret ederek, harçlıklarından biriktirdikleri parayı derneğe bağışladı.

Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri Sakine Sarıyüce ile Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette, öğrencileri Dernek Başkanı İdris Yazdıç karşıladı. Öğrencilere derneğin bu güne kadar yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verilirken, şehit ve gazilerin özgeçmişleri hakkında da kısa bilgiler verildi.

Şehitlerin kutsal bir amaç uğruna canlarını verdiklerini söyleyen Dernek Başkanı İdris Yazdıç, "Sizlere de düşen ülkemizi her anlamda ileri götürmek için daha çok okumaktır. Bu ülkeyi bölmek için uğraşan şer odaklarına meyletmemek ve onlara fırsat vermemektir. Ancak o zaman bu şehitlerimiz yattıkları yerlerde huzurlu olurlar. Bizler de acımızı bağrımıza gömerek mutlu oluruz." dedi.

Öğrencilerin cep harçlıklarıyla biriktirdikleri paraları derneğe bağışlamalarının çok anlamlı ve o kadar da değerli olduğunu vurgulayan Yazdıç, "Umarım bu büyüklere ve imkan sahibi insanlara örnek olur. Çikolata veya meşrubat alacakları paraları biriktirerek şehitler derneğine katkı sağlamak için bağışta bunmaları bizi duygulandırdığı gibi, bazı insanları da umarım utandırır." diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Harçlıklarını Şehit Yakınlarına Bağışladı - Son Dakika


Advertisement