Öğrenciler Hasta Çocukların Dileklerini Gerçekleştirecek - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Hasta Çocukların Dileklerini Gerçekleştirecek

20 gönüllü öğrenciden oluşan Genç Yetenekler Kulübü'nün (GEYİK) düzenlediği 'Zamanda Yolculuk' adlı gösteri 13 Ekim'de Beşiktaş'taki Mustafa Kemal Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

07.10.2016 12:09

20 gönüllü öğrenciden oluşan Genç Yetenekler Kulübü'nün (GEYİK) düzenlediği 'Zamanda Yolculuk' adlı gösteri 13 Ekim'de Beşiktaş'taki Mustafa Kemal Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Üniversite ve Notre Dame de Sion Lisesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu, lise öğrencilerinin hazırladığı gösterinin sonucunda elde edilen tüm gelir, Bir Dilek Tut (Make A Wish) Derneği'ne bağışlanacak. Müzik ve dansın bir arada olduğu etkinliği öğrenciler şöyle anlatıyor:

"Genç Yetenekler Kulübü (Geyik) olarak hayallerimizi birleştirerek bir araya geldik. Dans, müzik olacak şekilde 2 öğrenci grubumuz var ve bir sürü farklı okullarda okuyan toplam 20  gönüllü öğrenciyiz. Amacımız içimizdeki yetenekleri ortaya çıkarmak ve paylaşmak. Oluşturduğumuz gençlik enerjimizi sevgi ve sorumlulukla birleştirerek sosyal yardımlarda bulunmak istiyoruz. Yapacağımız danslar hip hop, bale, caz, modern olacak şeklide ve orkestranın çalacağı parçalar Türkçe, İngilizce olan smooth rock, pop ve caz tarzında. Bütün bu çalışmalarımız sonucunda elde ettiğimiz gelir ile hayati tehlike taşıyan hastalığı olan çocukların dilekleri gerçek olacak." Beşiktaş'taki Mustafa Kemal Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliğin biletlerine Biletix'ten ulaşılabilir. Bilet fiyatları şöyle: Öğrenci 30, yetişkin 60 lira.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Öğrenciler Hasta Çocukların Dileklerini Gerçekleştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement