Öğrencilerden Thk Çerkezköy Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Thk Çerkezköy Şubesi'ne Ziyaret

Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Havacılık Kulübü öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

12.12.2015 15:30

Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Havacılık Kulübü öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

Öğrencilerle bir süre görüşen THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Atatürk'ün 1925'te kurduğu bu kurumu gençlerin ziyaret etmesi, sahip çıkması çok güzel bir şey. Öğretmenleri Günay Ödemiş'i öğrencileri bu şekilde hizmet ve sevgi aşıladığı uçun kutluyorum." dedi.

Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Günay Ödemiş de, okulda Havacılık Kulübü için yoğun talep geldiğini, kulüp etkinlikleri çerçevesinde boş dersi olan öğrencilere model uçak yapmayı öğrettiklerini belirterek şunları kaydetti:

"İlgi son derece fazla. Bu ilgiye bağlı olarak önümüzdeki haftalarda Yeşilköy Havacılık Müzesi gibi havacılık müzelerine gezi düzenlemeyi planlıyoruz. THK Çerkezköy Şubesi, faaliyetlerimizden tamamına destek veriyor. Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel açıdan gelişmelerine destek olacak bu faaliyetlerimizde bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine minnettarız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Thk Çerkezköy Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement