Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi

Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi

Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yılsonu sergisi düzenlendi.

27.05.2016 17:10

Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden yılsonu sergisi düzenlendi.

Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri 2015-2016 eğitim öğretim döneminde anaokulu öğrencileri ile birlikte yaptıkları el işi çalışmaları düzenledikleri sergi ile beğeniye sundu. Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen serginin açılışına Bartın İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Zeki Taş, Özkan Yıldırım, Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdiresi Şule Akça, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Taş, "Şerife Bacı Kız Meslek Lisesinin 2015-2016 eğitim öğretim yılsonunda öğrencilerimizin el emeği göz nuru ile ortaya çıkarmış oldukları işlerini yaptıkları çok güzel işlemeleri bugün sergiliyoruz. Bu sergi uzun emekler çok fedakarlıklar sonucunda ortaya çıktı. Bu konuda ve bu anlamda okulumuzun idarecilerini ve öğrencilerini tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sergimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Gerçekleştirilen açılış sonrasında katılımcılar stantları gezerken etkinliğin sonunda ise anaokulu öğrencilerin oynadığı tiyatro gösterileri sahnelendi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement