Öğrencilere Anıtkabir Gezisi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Anıtkabir Gezisi

Öğrencilere Anıtkabir Gezisi

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ) ve Samsun Karadeniz Rotary Kulübü, Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkardı.

15.04.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ) ve Samsun Karadeniz Rotary Kulübü, Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkardı.

YEPAŞ'ın Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) projeleri kapsamında köy çocuklarına yönelik düzenlenen günübirlik Anıtkabir ziyaretine Tekkeköy Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulu'ndan 44 öğrenci katıldı. Samsun'dan ve ailelerinden ilk defa ayrılan minik öğrenciler, etkinlik kapsamında önce Anıtkabir'i ziyaret etti ve Ata'nın mozolesini ve müzelerini gezdi. Anıtkabir'de vatani görevini yapan askerlerin nöbet değişimini meraklı ve heyecanlı gözlerle takip eden öğrenciler, yaşadıkları neşeli ve duygu yüklü anlarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

Gezi sonrasında Atatürk Orman Çiftliği'nde öğlen yemeği yiyen öğrenciler, oldukça keyifli geçen yolculuk esnasında bol bol şarkılar söyledi. Samsun'a geri dönüşte Çakallı mevkisinde menemen yiyen öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Gece saatlerinde evlerine varan çocuklar, oldukça neşeli geçen anlarını ve yaşadıklarını aileleri ile paylaştı. Etkinlik sonunda, Samsun Karadeniz Rotary Kulübü Başkanı Uğur Atlamaz ve okul idarecileri, Sosyal Sorumluluk Projesi olarak gördükleri bu etkinliğe destek olan YEPAŞ ailesine teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Anıtkabir Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement