Öğrencilere 'Gelecek ve Kariyer Planlaması' Konulu Seminer - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere 'Gelecek ve Kariyer Planlaması' Konulu Seminer

Öğrencilere \'Gelecek ve Kariyer Planlaması\' Konulu Seminer

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Gediz Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan yükseköğrenim öğrencilerine ‘Gelecek ve Kariyer Planlaması’ konulu seminer verildi.

24.12.2015 11:20

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Gediz Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan yükseköğrenim öğrencilerine 'Gelecek ve Kariyer Planlaması' konulu seminer verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi YURT-KUR Eğitim Seminerleri çerçevesinde Gediz Kız Öğrenci Yurdu'nda Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Elif Tuba Beydilli tarafından verilen 'Gelecek ve Kariyer Planlaması' konulu seminerde, öğrencilerin hayattan beklentisi ve iş dünyasının beklentileri nedir?, Hedeflerini gerçekleştiren kişilerle başarısız kişiler arasındaki fark nedir?, Hedeflerimiz ne düzeyde, Gerçekçi mi, Ulaşılabilir mi?, Rekabet ve değerlerimiz neler?, Davranışlarımız ne kadar ahlaki, Amacımız yolunda her şey mübah mı? Hırs, kıskançlık, iş ahlakı kavramları, bugünü ve geleceği bugünden inşa etmek için ne yapmalı? gibi konular üzerinde duruldu.

YURT-KUR Gediz Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Songül Korkmaz, "Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrencilerin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, ruhsal, zihinsel, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini sağlamak, aralarında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, her türlü kötü alışkanlıklardan ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla her öğretim yılı eğitim faaliyetleri düzenlenmektedir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi YURT-KUR Eğitim Seminerleri çerçevesinde Gediz Yurt Müdürlüğümüz tarafından 'Liderlik Semineri' düzenlenmiştir. Yrd. Doç. Dr. Elif Tuba Beydilli tarafından "Gelecek ve Kariyer Planlaması" konu başlığı altında verilen seminere öğrencilerimiz büyük ilgi göstermiştir. Ayrıca öğrencilerimiz, konu hakkında farklı sorular sorarak bilgi eksikliklerini tamamlamaya çalışmışlardır. Yrd. Doç. Dr. Elif Tuba Beydilli'yi katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere 'Gelecek ve Kariyer Planlaması' Konulu Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement