Öğrencilere Karne Hediyesi İzmit Belediyesi'nden - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Karne Hediyesi İzmit Belediyesi'nden

Öğrencilere Karne Hediyesi İzmit Belediyesi\'nden

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul yönetiminin istek ve şikayetlerini dinledi.

23.01.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul yönetiminin istek ve şikayetlerini dinledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek Okul müdürü Ayhan Erin ile birlikte okul içinde incelemelerde bulundu. Ziyarette okul müdürü ile sohbet ederek öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim görmeleri için her türlü yatırımı yaptıklarını belirten Doğan, "İzmit Belediyesi olarak 3 yıl önce başlattığımız öğrencilere bisiklet dağıtımımızı bu yılda gerçekleştireceğiz. Bu yıl dördüncü kez dağıtımı yapılacak olan 5 bin bisikletin ihalesini yaptık. Bisiklet dağıtımlarını yarıyıl tatilinin bitiminden itibaren başlatmak istiyoruz. Çocuklarımızın iyi eğitim almalarını sağlamak amacıyla okullarımıza çok amaçlı salon, öğretmenler odası ve kütüphane gibi destekler yaparken, bir yandan da onların daha sağlıklı, daha eğitimli olmaları için bisikletinden, satrançlarına ve tabletlerine kadar veriyoruz. Okullarımızda başlatmış olduğumuz 'Öğretmen okursa herkes okur' ve 'Annem babam okuyor' kitap kampanyalarımız devam ederken, öğrencilerimize tiyatro ve cep sinemaları gibi desteklerimizi de sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Karne Hediyesi İzmit Belediyesi'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement