Öğrencilere Teog Rehberliği - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Teog Rehberliği

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise yerleştirmeleri için tercih yapacak öğrencilere ve velilerine ''TEOG Tercih Danışmanlığı Merkezi'' oluşturuldu.

31.07.2014 13:43

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise yerleştirmeleri için tercih yapacak öğrencilere ve velilerine "TEOG  Tercih Danışmanlığı Merkezi" kuruldu. Öğrenciler, tercihleriyle ilgili tüm sorularına Namık Kemal Ortaokulu'ndaki merkezde 8 Ağustos'a kadar yanıt bulabilecek.

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2014 yılı Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih Yerleştirme işlemleriyle ilgili olarak 8. sınıftan mezun yaklaşık 7 bin öğrenci velisine SMS yoluyla ulaşarak açılan merkezle ilgili bilgi verdi. Velilere, tercih süresince  meslek seçimi, liselerin kontenjanları ve puanlarına ilşkin rehberlik hizmeti verileceği duyuruldu.

TEOG yerleştirme işlemleriyle ilgili okul yöneticilerine yönelik seminerler ve toplantılar düzenleyen Çankaya İlçe Milii Eğitim Müdürlüğü ayrıca TEOG sürecini tüm detaylarıyla  anlatan bir sunumu internet sitesinde hizmete sundu.

Çankaya Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmenleri tarafından Namık Kemal Ortaokulu'nda, bugünden itibaren 8 Ağustos'a kadar öğrenci ve velilere tercih danışmanlığı hizmeti verilecek. Ayrıca Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda TEOG tercih merkezleri oluşturuldu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Teog Rehberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement