Öğretmen ve Öğrencilere Motivasyon Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğretmen ve Öğrencilere Motivasyon Eğitimi Verildi

Öğretmen ve Öğrencilere Motivasyon Eğitimi Verildi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finansa edilen “Başarılı Nesil Bilinçli Toplum” projesi kapsamında Eğitim Uzmanı Songül Emektar tarafından öğretmen ve öğrencilere motivasyon konulu seminer verildi.

15.06.2016 16:37

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finansa edilen "Başarılı Nesil Bilinçli Toplum" projesi kapsamında Eğitim Uzmanı Songül Emektar tarafından öğretmen ve öğrencilere motivasyon konulu seminer verildi.

Gölbaşı ilçe Belediye Konferans Salonunda düzenlenen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Ayaz, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı. Eğitim Uzmanı Songül Emektar tarafından verilen seminerde, 'Motivasyon ve stres yönetimi - öğrenmeyi öğrenme' konularına değindi.

Ayrıca seminerde, beynin işlevselliği, öğrenme işlevleri, hızlı okuma, ders çalışma teknik ve yöntemleri, motivasyon, konsantrasyon ve ders çalışmanın zevkli yanları anlatıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmen ve Öğrencilere Motivasyon Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement