Kocaeli'de Öğretmenler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de Öğretmenler Yemekte Buluştu

Kocaeli\'de Öğretmenler Yemekte Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğretmenlerin onuruna verdiği yemek ile 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

22.11.2014 10:24  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğretmenlerin onuruna verdiği yemek ile 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genelinde görev yapan ve emekliye ayrılan öğretmenler için Antikkapı Restoran'ta yemek verdi. Yemeğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Milli Eğitim Müdür Vekili Muhsin Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ve Kocaeli'nin 12 ilçesinden öğretmenler katıldı.

Öğretmenler günü dolayısıyla yemekte konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Ben de bir öğretmenim. Öğretmenliğin ne denli sabır ve fedakarlık gerektirdiğini iyi bilirim. Bu mesleğin verdiği mutluluk, hiçbir maddi değerle ölçülmez. Bu değer, öğretmenin hasat mevsiminde gizlidir. Öğretmenler geleceğin mimarlarıdır. Kendi bahçesinde yetişen ağaçların meyvelendiğini görmek, ışığına ışık, umuduna umut kattığı öğrencilerinin insanlara faydalı olduğunu görmektir onun ödülü. İşte bu yüzden öğretmenlerimiz de aynen bir ana gibi, bir baba gibi kutsaldır. Bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimize gönül dolusu selamlarımı sunuyorum. Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimi hayırla yad ediyor, ellerinden öpüyorum" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla gerçekleştirilen yemekte, 'Sahne Öğretmenlerin' yarışmasında birinci olan öğretmenler performans sergiledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Öğretmenler Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement