Öğretmenlerden Kaymakam Yıldırım'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlerden Kaymakam Yıldırım'a Ziyaret

Balışeyh ilçesinde göreve yeni başlayan öğretmenler, Kaymakam Yusuf Yıldırım'ı ziyaret etti.

20.02.2015 13:40

Balışeyh ilçesinde göreve yeni başlayan öğretmenler, Kaymakam Yusuf Yıldırım'ı ziyaret etti.

Balışeyh Çok Programlı Lisesi, TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulu ve Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya İlköğretim Okulu'na şubat ayında atamaları yapılan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaver Yalçın ile Kaymakam Yıldırım'ı ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler.

Kaymakam Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.

Yeni göreve başlayan öğretmenlerle birlikte ilçedeki eğitim kadrosunun daha da güçlendiğini ifade eden Yıldırım, "Öğretmenlerimizin yeni görevleri hayırlı olsun. Bu kadro ile eğitim seviyemizin başarısı ikinci yarıyıl döneminde daha da yükselecektir. Öğretmenlik karşılığı hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek kadar saygın bir meslektir. Çocuklarımızın örnek aldığı kişidir. Sınırları okul ve sınıf duvarlarıyla çizilemeyen, belli bir zaman dilimine de sığamayacak kadar önemli sorumluluk ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Bu nedenle çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında hepimizin üzerine düşen ne varsa yapması gerekir" diye konuştu.

Yaver Yalçın da yeni göreve başlayan öğretmenlere göreve alışma süreçlerinde gerekli olan her türlü rehberlik hizmetlerinin yerine getirileceğini belirtti.

Yalçın, ilçede Kaymakamlık tarafından temin edilen dokümanlarla desteklenen TEOG, YGS ve LYS sınavlarına hazırlık kurslarının hafta sonlarında devam ettiğini ve bu sayede öğrencilerin kurslardan önemli derece istifade ettiklerini dile getirdi.

Kaymakam Yıldırım,  öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğretmenlerden Kaymakam Yıldırım'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement