Öğretmenlere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlere Tablet Dağıtıldı

Öğretmenlere Tablet Dağıtıldı

FATİH Projesi kapsamında Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nde öğretmenlere törenle tablet dağıtıldı.

25.02.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Türkiye'de devam eden FATİH (Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi kapsamında Sarayönü İlçesi Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nde öğretmenlere tablet dağıtıldı.

Törene katılan Sarayönü Kaymakamı Harun Yücel, "Tamamlandığında, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak olan FATİH Projesi'nin temel donanımlarından olan tablet bilgisayarlar öğretmenlerimize hayırlı olsun" diyerek, öğretmenlere tablet bilgisayarların dağıtımını gerçekleştirdi.

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Sinan Güdendede ise "İlçemizde 1. faz altyapı kurulumu tamamlanan ilk okul Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi. Akıllı tahtalarımız bir buçuk senedir okulumuzda verimli olarak kullanılıyor, tablet bilgisayarların da dağıtılmasıyla okulumuz projede bir adım daha ilerlemiş olacak" dedi.

En güncel teknolojinin kullanıldığı 10.1 inç boyutunda 4 çekirdekli işlemciye sahip tablet bilgisayarları yakın zamanda okuldaki öğrencilere de dağıtılacak.

Fatih Projesi tamamlandığında 570 bin 000 derslikte etkileşimli (akıllı) tahta, tüm öğrenci ve öğretmenlerde tablet bilgisayar ve tüm ekipmanlar da geniş bant fiber internet bağlantısı olacak. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğretmenlere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement