Okul Merkezli Yaşamı Benimsiyoruz - Son Dakika
Güncel

Okul Merkezli Yaşamı Benimsiyoruz

Okul Buluşmaları kapsamında Hüviyet Bekir İlkokulu'nu ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı, her yıl nasıl daha iyi olabiliriz diye düşünerek hareket ettiklerini belirtti.

13.10.2015 09:48

Beyoğlu'nda geleneksel hale gelen Okul Buluşmaları'nda bu yıl ilk ziyaretini Hüviyet Bekir İlkokulu'na gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan önce öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların Vialand ve sinema talebini geri çevirmeyen Başkan Demircan, okul yönetimi, öğretmenler, velilerle bir toplantı yaparak sorunları dinledi.

ÖĞRENCİLERE VİALAND VE SİNEMA SÖZÜ

Dolapdere'de bulunan Hüviyet Bekir İlkokulu girişinde okul müdürü ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Demircan'a okul bahçesinde öğrenciler uzun süre sevgi gösterilerinde bulundu. Öğrencilere benden ne istiyorsunuz diyen Başkan Demircan'a en çok Vialand ve sinema cevabı geldi.. Öğrencilere ayrı günlerde hem Vialand hem de sinemaya gitme sözü veren Başkan Demircan, en kısa zamanda organizasyonun yapılması için hazırlıkları yapması için birim müdürlerine talimat verdi.

VELİLER VE ÖĞRETMENLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Öğretmenler, Okul yönetimi, Okul Aile Birliği ve velilerin bir araya gelen Başkan Demircan, hem velilerin hem de öğretmenlerin sorunları ve taleplerini dinledi. Toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda veli katıldı. Eksiklikler ve önerilerle yakından ilgilenen Başkan Demircan toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine de çeşitli konularda harekete geçme talimatı verdi.

DAHA FAZLA NE YAPABİLİRİZ DİYE KONUŞUYORUZ

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Demircan her yıl nasıl daha iyi olabiliriz diye düşünerek hareket ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Bundan 12 sene önce geldiğimizde okulun temel işleri konuşulurdu. Şimdi onları tamamen geride bıraktığımızı net olarak görüyorum. Şimdi daha fazla ne yapabiliriz diye konuşuyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor."

HER ŞEYİN BAŞI EĞİTİM

Her şeyin başı eğitimdir diyerek sözlerini sürdüren Başkan Demircan Şunları kaydetti: "Okul merkezli yaşamı destekliyoruz. Okullarımızda gerçekleştirilen kültür, sanat ve eğitim faaliyetleri ile çocuklarımızın kalitelerini üst seviyelere taşımaya devam ediyoruz. Her şeyin başı eğitim. Eğitimli bir toplum olsak zaten bütün sorunları çözmüş olacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul Merkezli Yaşamı Benimsiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement