Okul Müdürleri Değerlendirme Puanlarının Açıklanması - Son Dakika
Yerel

Okul Müdürleri Değerlendirme Puanlarının Açıklanması

Okul Müdürleri Değerlendirme Puanlarının Açıklanması

Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Yıldırım: "İlimizde 124 okul müdürü 75 ve yukarı puan alarak yeniden görevlendirme sürecine kalmıştır, 123 okul müdürünün de görev süresi sona ermiştir"

26.08.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, okul müdürleri değerlendirme puanlarının açıklanmasıyla ilgili, "İlimizde 124 okul müdürü 75 ve yukarı puan alarak yeniden görevlendirme sürecine kalmıştır, 123 okul müdürünün de görev süresi sona ermiştir" ifadesini kullandı.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, atamalar kapsamında, Malatya'da 247 okul müdürünün değerlendirmeye alındığını belirterek, şunları kaydetti:

"Sonuçta ilimizde 124 okul müdürü 75 ve yukarı puan alarak yeniden görevlendirme sürecine kalmıştır, 123 okul müdürünün de görev süresi sona ermiştir. Değerlendirmeyi 10 kişi yapmaktadır. Bunlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü, iki şube müdürü, okulun öğretmenler kurulundan seçilen 2 öğretmen, okulun en kıdemli ve en kıdemsiz öğretmeni, Okul Aile Birliği Başkanı ve yardımcısı ile Öğrenci Meclisi Başkanı'dır. Değerlendirmeler tamamen Milli Eğitim ve okul boyutunda yapılmaktadır. Değerlendirme dışı kalan bu 123 okul müdüründen her sendikaya üye olanlar olduğu gibi, hiç bir sendikaya üye olmayanlar da bulunmaktadır."

Yıldırım, "İstediğim sonuç çıkmadı' diye bir yerleri kötülemek, ajitasyon yapmak ve kamuoyunu yanıltmak ahlaki bir davranış değildir. Bu çalışmanın ideolojik temelli olduğunu söylemek hakkaniyetten uzak bir yaklaşımdır. Eğitim-Bir-Sen olarak, haksızlığa uğradığını düşünen müdürlerimizin hakkını aramak için meşru olan tüm yolları kullanacağız. Çalışmalarımızı yapıyoruz" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okul Müdürleri Değerlendirme Puanlarının Açıklanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement