Okullar Arası Masa Tenisi İl Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Okullar Arası Masa Tenisi İl Şampiyonası Tamamlandı

Okullar Arası Masa Tenisi İl Şampiyonası Tamamlandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler Masa Tenisi Aydın İl Şampiyonası’nda dereceye giren okul ve sporcular ödüllendirildi.

02.04.2014 16:59

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler Masa Tenisi Aydın İl Şampiyonası'nda dereceye giren okul ve sporcular ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen, Okullar Arası MEB Küçükler Masa Tenisi İl Şampiyonası Mimar Sinan Spor Salonunda oynanan müsabakalarla sonuçlandı. Müsabakalara yoğun bir ilgi vardı. Müsabakalara Küçük Erkekler kategorisinde 9, Küçük Kızlar kategorisinde de 5 takım olmak üzere toplamda 14 takım ve 56 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Müsabakalar sonucunda kızlar Kategorisinde sıralama şu şekilde oluştu: Aydın Merkez Gazi Paşa Ortaokulu, Köşk 6 Eylül Ortaokulu, İncirliova Sınırteke Ortaokulu, Aydın Merkez Işıklı Ortaokulu ve Çine Namık Kemal Ortaokulu.

Erkekler Kategorisinde ise Özel Muzaffer Ancın Ortaokulu, Dr. Fevzi Mürüvvet Uğuroğlu Ortaokulu, İncirliova Sınırteke Ortaokulu, İncirliova Cemal Gürbüz Atik Ortaokulu, TED Ege Koleji Ortaokulu ve Nazilli Özel Aydınlık Ortaokulu dereceye giren okullar oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullar Arası Masa Tenisi İl Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement