Okullarda Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Ders Zili Çaldı

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Elmalı'da tören düzenlendi.

28.09.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Elmalı'da tören düzenlendi.

Atatürk İlkokulu'nda gerçekleştirilen törene, ilçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, Milli Eğitim Müdürü Recep Akalın, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşundu bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Elmalı Milli Eğitim Müdürü Recep Akalın, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayıyla bir konuşma yaptı.

Yeni eğitim öğretim yılı başında ilçede tüm eksikliklerin giderildiğini ifade eden Akalın, eğitim camiası olarak güzel ve başarılı bir yıl geçirmeyi arzuladıklarını bildirdi.

Öğrenciler tarafından şiirler okunmasının ardından tören, hayırsever Sebahat Çınar tarafından yaptırılan ilkokulda devam edildi. 8 derslikli okulun açılış kurdelesi Kaymakam Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve hayırsever Sebahat Çınar tarafından kesildi.

Tören sonunda Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Belediye Başkanı Ümit Öztekin tarafından hayırsever Sebahat Çınar'a plaket ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okullarda Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement