Okullarda İlk Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Okullarda İlk Ders Zili Çaldı

Ceyhan'da yeni eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

28.09.2015 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceyhan'da yeni eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Eğitim Müdürü Memduh Topuz, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koydu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Mithatpaşa İlkokulunda devam eden törende, ilçe genelinde eğitimin kalitesini arttırmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Yeni eğitim ve öğretim yılına başlıyor olmanın coşkusu ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Ünlüsoy,"Gelecekte başarılara imza atmak, çalışkan ve disiplinli birer genç yetiştirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ceyhan'da eğitimin çatısını devletimiz ve hayırseverlerin işbirliği ile bir çok yeni okulun kazandırılmasıyla birlikte bütün okullarımız yenilenmiş, onarılmış ve daha rahat eğitim görmeleri için çalışmalar tamamlanmıştır. Öğrencilerimize derslerinde başarılar diler, yeni eğitim öğretimin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Topuz da ilçede 114 okulda toplam 36 bin 14 öğrencinin 2015-2016 eğitim-öğretim yılında eğitim göreceğini, bin 603 öğretmenin görev yapacağını kaydetti.

Törende öğrenciler şiir okudu, halk oyunları gösterisi sunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okullarda İlk Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement