Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Karne Heyecanı

Muğla'daki okullarda eğitim öğretim gören 145 bin 798 öğrenci, karne alarak tatile girdi.

12.06.2015 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'daki okullarda eğitim öğretim gören 145 bin 798 öğrenci, karne alarak tatile girdi.

Menteşe Vali Recai Güreli İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Öğrencilere karne ve hediyelerini, Vali Amir Çiçek, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve protokol üyeleri verdi.

Teşekkür ve takdir belgesi alan öğrencileri tebrik ederek başarı dileyen Çiçek, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde 145 bin 798 öğrencinin karne aldığını bildirdi.

Karnesi zayıf öğrencilerin ailelerine seslenen Çiçek, zayıf notların telafisinin olabileceğini, bu nedenle ailelerin çocuklarının yanlarında olması gerektiğini ifade etti.

Çiçek, öğrencilere tatilde dinlenmelerini, ama vakit buldukça da eğlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti.

Karne dağıtımı sırasında Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrenci ve ailelerine bardak ve kalem hediye edildi.

Bodrum

Bodrum ilçesinde 23 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Atatürk İlkokulundaki törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum'da 23 bin 500 öğrencinin karne alacağını kaydetti.

Öğrencilerin yoğun bir tempoda çalışarak tatili hak ettiklerini ifade eden Geçin, "Öğrenciler çok çalıştılar, iyi bir tatili hak ettiklerine inanıyorum. Anne-babalar zayıf not alan öğrencilerimizi anlayışla karşılasınlar. Mutlaka bir sebebi vardır. Zayıf not alan öğrencilerimizi bulup onları geliştirmeyi, düzeltmeyi planlamamız gerekir" diye konuştu.

Geçin, öğrencilere tatil sürecini en güzel şekilde geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Yatağan

Yatağan'da 7 bin 79 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Kadıköy İlkokulunda düzenlenen törende, anaokul ve ilkokul öğrencileri karnelerini aldı.

Törene, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Arda Deveci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal ve veliler katıldı.

Sınıfları dolaşan Özkan ve beraberindekiler, öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini vererek öğrencilerle sohbet etti.

Özkan, öğrencilere tatilde dinlenmelerini tavsiye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement