Okuyorum, Spor Yapıyorum O Halde Varım Projesi Teslim Edildi - Son Dakika
Yerel

Okuyorum, Spor Yapıyorum O Halde Varım Projesi Teslim Edildi

Okuyorum, Spor Yapıyorum O Halde Varım Projesi Teslim Edildi

Sosyal ve Kentsel Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında, başkanlığını İlçe Kaymakamı Şenol Turan’ın yürüttüğü Koyulhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan ‘Okuyorum, spor yapıyorum, o halde varım’projesi Orta Anadolu Kalkınma Ajansına teslim edildi.

18.02.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal ve Kentsel Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında, başkanlığını İlçe Kaymakamı Şenol Turan'ın yürüttüğü Koyulhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan 'Okuyorum, spor yapıyorum, o halde varım'projesi Orta Anadolu Kalkınma Ajansına teslim edildi.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, "İlçemizde bulunan iki katlı atıl durumda olan eski okul idare binasının restore edilerek her yaştan insanın okuyabileceği nitelikte kitapların bulunduğu ortak kullanımına açık kütüphane, özellikle öğrencilerin eğitim ve araştırmalarında kullanabilecekleri bilgisayar odası ve İlçe halkının rahatlıkla spor yapabilecekleri kondisyon ile fitness bölümlerinden oluşan spor salonu oluşturularak İlçemizin ihtiyacı olan sosyal ve kültürel hizmetlerin tek çatı altında sunulmasını hedeflemekteyiz" dedi.

Yapılacak olan spor ve kültür merkezi ile İlçemiz ihtiyacı olan sosyal tesise kavuşacak İlçe halkının sosyal hayatın içinde daha çok yer almaları sağlanmış olacaktır diyen Turan, " İnşallah projemiz kabul görürse ilçemizin ihtiyacı olan sosyal, nezih bir ortam kazandırılacak." dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okuyorum, Spor Yapıyorum O Halde Varım Projesi Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement